Κυριακή, 18 Ιανουαρίου, 2026
5.5 C
Cyprus

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Όταν η “τρέλλα” δεν πάει στα βουνά γυρνάει με στριγκ στους δρόμους του Αρχαγγέλου (Φώτο)

Ένα άκρως “απολαυστικό” θέαμα είχαν τη ευκαιρία να ζήσουν σήμερα στο δρόμο του Αρχαγγέλου στην Λευκωσία οι οδηγοί οι οποίοι αμέριμνοι πηγαίναν στο προορισμό τους. Μπροστά τους εμφανίστηκε μια καλλίγραμμη κοπέλα η οποία προφανώς λόγω της ζέστης θέλησε να κυκλοφορήσει μόνο με το στριγκ.

Το εν λόγω βίντεο δημοσίευσε η ιστοσελίδα 24news το αναδημοσιεύουμε γιατί το περιστατικό συνέβηκε λίγο μέτρα πιο κάτω από εμάς. Τραγελαφικό και τόσο επίκαιρο αποδεικνύει την “τρέλα” που διακατέχει τους πολίτες το τελευταίο διάστημα που χωρίς να αναλογιστούν τις οποιεσδήποτε συνέπειες προβαίνουν σε ότι τους κατεβεί στο μυαλό. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, επικοινώνησε με την Αστυνομία, αφού κάποιοι εκ των περαστικών που είδαν την νεαρή ανησύχησαν, ωστόσο, όπως αναφέρθηκε δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση.

Hot this week

ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ: Καβγάς με τσεκούρια, σιδερολοστούς και πυροβολισμούς στην καρδιά της πόλης- (Βίντεο)

Η καρδιά της Λάρνακας μετατράπηκε σήμερα σε σκηνικό τρόμου,...

ΛΑΚΑΤΑΜΕΙΑ-ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ: Καταρρακτώδεις βροχές – Προσοχή στους δρόμους

Καταρρακτώδεις βροχές σημειώνονται αυτή την ώρα στις περιοχές Λακατάμειας...

ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ: Αποχαιρετούν τον πρώην Αρχηγό τους – Με μαύρο περιβραχιόνιο στην εξόδιο ακολουθία του Γιώργου Φαίδωνος-(Βίντεο)

Η κοινότητα του 82ου Συστήματος Προσκόπων Αγίων Ομολογητών θρηνεί...

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗ ΠΑΓΩΝΙΑ: O Xειμώνας μας δείχνει τα δόντια του

Σε καθαρά χειμωνιάτικους ρυθμούς κινείται ο καιρός σήμερα και...

Topics

ΛΑΚΑΤΑΜΕΙΑ-ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ: Καταρρακτώδεις βροχές – Προσοχή στους δρόμους

Καταρρακτώδεις βροχές σημειώνονται αυτή την ώρα στις περιοχές Λακατάμειας...

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗ ΠΑΓΩΝΙΑ: O Xειμώνας μας δείχνει τα δόντια του

Σε καθαρά χειμωνιάτικους ρυθμούς κινείται ο καιρός σήμερα και...

ΕΛΕΝΗ ΜΑΤΘΑΙΟΥ: Πέντε χρόνια αιμοδοσίας – μια υπόσχεση ζωής

Με οδηγό μια υπόσχεση καρδιάς προς τη γιαγιά της,...

Related Articles

Popular Categories