20.7 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚENZIE LEWELLEN: 22χρονη γέννησε εν μέσω του τυφώνα-Το παιδί «θαύμα»-(Βίντεο)

ΚENZIE LEWELLEN: 22χρονη γέννησε εν μέσω του τυφώνα-Το παιδί «θαύμα»-(Βίντεο)

-

Μια 22χρονη γυναίκα από τη Φλόριντα γέννησε ένα αγοράκι κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες κατά τη διάρκεια του τυφώνα Μίλτον.

Η νεαρή γυναίκα χαρακτήρισε τη γέννηση του παιδιού της ως «θαύμα». Ενώ η καταιγίδα χτυπούσε με σφοδρότητα, η Lewellen βρισκόταν στο σπίτι της, αλλά η αυξανόμενη σοβαρότητα της κατάστασης την ανάγκασε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Sarasota Memorial παρά τους επικίνδυνους ανέμους και τις πλημμύρες. Καθώς παρακολουθούσε την καταστροφή από το παράθυρο του νοσοκομείου, ένα δέντρο ξεριζώθηκε μπροστά στα μάτια της.

Οι γιατροί αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε επείγουσα καισαρική τομή λόγω της λανθασμένης θέσης του μωρού, με αποτέλεσμα να ενταθεί το άγχος της Lewellen. Παρά τις δυσκολίες, το αγοράκι της, Dewey Lester Bennett IV, γεννήθηκε με ασφάλεια και ζύγιζε περίπου 3,6 κιλά (8 λίβρες). Η νεαρή μητέρα εξήρε το ιατρικό προσωπικό, χαρακτηρίζοντας το μωρό της «θαυματουργό».

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του τυφώνα Μίλτον, γεννήθηκαν άλλα έξι μωρά στο ίδιο νοσοκομείο, με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό να παραμένουν αφοσιωμένοι, παρά τις δύσκολες συνθήκες​

Πηγή: Skynews

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

20ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ: Αγώνας κατά των ναρκωτικών- Ποιοι θα αγωνιστούν...

Για άλλη μια χρονιά, ο Όμιλος Παλαιμάχων Λευκωσίας αφιερώνει τους ποδοσφαιρικούς του αγώνες στον αγώνα κατά των εξαρτησιογόνων ουσιών, στέλνοντας το ηχηρό μήνυμα: «Στόχος...