fbpx
16.9 C
Nicosia
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΩΣΤΑΣ: O 6χρονος που χάρισε ζωή σε 4 παιδάκια – Συγκινούν...

ΚΩΣΤΑΣ: O 6χρονος που χάρισε ζωή σε 4 παιδάκια – Συγκινούν οι γονείς του

-

Ο 6χρονος Κώστας, ο οποίος έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του χάρισε ζωή σε άλλα τέσσερα παιδάκια. Παρόλο που οι γονείς μέσα στο θρήνο τους για τον εγκεφαλικό θάνατό του πήραν την απόφαση να δωρίσουν τα όργανά του, χαρίζοντας δώρο ζωής σε συνανθρώπους μας.

Nα θυμίσουμε, ότι ο άτυχος 6χρονος που έπεσε από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου στο κενό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο και οι γιατροί “έπεσαν” επάνω του για να τον σώσουν. Το παιδάκι είχε υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάσταση της υγείας του όλο και επιβαρυνόταν.«Να είσαι δυνατός, να σώσεις άλλα παιδάκια» με αυτά τα λόγια που κρύβουν το μεγαλείο ψυχής, αποχαιρέτησαν οι γονείς του τον 6χρονο Κωνσταντίνο. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo23.news, μετά από συνεννόηση με τον Εθνικό Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, η διαδικασία της μεταμόσχευσης των οργάνων θα ξεκινήσει νωρίς τα ξημερώματα της Πέμπτης. Τα μοσχεύματα θα μεταφερθούν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ιταλία ενώ στο νοσοκομείο Ρίο έχει ξεκινήσει η απαραίτητη προετοιμασία.

Οι ίδιες πληροφορίες του tempo24.news, αναφέρουν ότι η καρδιά και το ήπαρ θα μεταφερθούν στην Ιταλία. Οι οφθαλμοί θα μεταφερθούν στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι νεφροί στην Αθήνα. Η μεταφορά των οργάνων θα ολοκληρωθεί σήμερα.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: