fbpx
28.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ: Μιλούν για μώλωπες που καλύφθηκαν στην κηδεία-Τι αναφέρει...

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ: Μιλούν για μώλωπες που καλύφθηκαν στην κηδεία-Τι αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας

-

Τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν στην οικογένεια από την Πάτρα που έχασε τα τρία της παιδιά μέσα σε τρία χρόνια έδωσε ο ταξίαρχος Θανάσης Κατερινόπουλος, επιμένοντας πως πρόκειται για έγκλημα. Από τη άλλη, ο νέος δικηγόρος της οικογένειας, εξέφρασε τη δική του άποψη, για τα όσα συνέβησαν στην οικογένεια και για το χωρισμό τους.

Μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, ο κ. Κατερινόπουλος ανέφερε, «εδώ δεν δικάζουμε κανέναν, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι πως ανθρώπινο χέρι αφαίρεσε τις ζωές των παιδιών. Είμαι σίγουρος πως το τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής θα έχει σύντομα αποτελέσματα και θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης δράστης ή δράστες για τον θάνατο των μικρών παιδιών».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως κάποιος πήγε στο γραφείο τελετών που είχε αναλάβει την κηδεία ενός εκ των τριών κοριτσιών -δεν θέλησε να αναφέρει για ποιο παιδάκι μιλάει- και ρώτησε αν καλύφθηκαν οι μώλωπες που είχε στο πρόσωπό του. «Δεν πρόκειται για το παιδί που είχε εκδορές (σ.σ. η Μαλένα)» υποστήριξε.

Από την άλλη πλευρά, ο νέος δικηγόρος της οικογένειας Απόστολος Λύτρας, σύμφωνα με δημοσιεύματα, υποστήριξε ότι η μητέρα ήταν εκείνη που ήθελε να χωρίσει και όχι ο πατέρας.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο ίδιος συναντήθηκε με το ζευγάρι, τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη. «Το τι ανακρίβειες έχουν ακουστεί για εκείνους δεν περιγράφονται. Βγήκανε και υπονόησαν ότι, όταν το ζευγάρι ήταν να χωρίσει, η μητέρα έκανε κάτι στο παιδί, για να γυρίσει πίσω ο πατέρας. Όμως, η μητέρα ήταν εκείνη που ήθελε να χωρίσει» δήλωσε, προσθέτοντας ότι έχει και μηνύματα του ζευγαριού από εκείνη την περίοδο, που αποδεικνύουν τα λεγόμενά του.

Πηγή: newboom.gr, themaonline

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΤΡΙΤΟΥ: Η εμπειρία της από Μουσείο της Γαλλίας με την...

Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων γιορτάζεται σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου, και η Παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου θέλησε να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία της από το...