ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: AΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΕΛΛΑΔΙΤΗΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ-Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΜΠΙΜΠΙΛΑ

Θλίψη επικρατεί στον καλλιτεχνικό χώρο τμετά την είδηση του θανάτου του ηθοποιού Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος απεβίωσε στην ηλικία των εξήντα πέντε ετών. Το θλιβερό γεγονός δημοσιοποίησε ο αγαπημένος του φίλος Σπύρος Μπιμπίλας, σε ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ.

«Με απέραντο πόνο και θλίψη συγκλονισμένος έμαθα μόλις τώρα τον χαμό του αγαπημένου φίλου, του λατρευτού σε πολλές δουλειές συνεργάτη στο “Ανοιχτό Θέατρο”, του Κώστα Μιχαηλίδη, του σπουδαίου ηθοποιού, του αθόρυβου καλλιτέχνη, του φιλοσοφημένου ανθρώπου, του συνεπούς εργάτη του θεάτρου, του φιλότεχνου, του σπουδαίου οικογενειάρχη … Πάλεψες τέσσερις μήνες και φεύγεις τόσο νωρίς από κοντά μας.. Θα μας λείψεις. Θα μας λείπει το σπουδαίο ταλέντο σου, το χιούμορ σου, η φωνή σου που έντυσε τόσους ήρωες που λάτρεψαν τα παιδιά στις μεταγλωττίσεις.. Θα μας λείπει ένας σημαντικός ηθοποιός που είχε την στόφα των μεγάλων σπουδαίων του παρελθόντος . Με τίμησε η φιλία σου, θα σε αγαπώ και θα σε θυμάμαι πάντα… Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει εκτός Αθηνών σε στενό οικογενειακό κύκλο κι αντί στεφάνων στην μνήμη του Κώστα όποιος επιθυμεί ενισχύει το Ταμείο αλληλοβοηθείας του σωματείου Ελλήνων ηθοποιών».

Ο ηθοποιός ήταν απόφοιτος της δραματικής σχολής Θεοδοσιάδη και είχε μια μακρά πορεία στο θέατρο, έχοντας παίξει μια μεγάλη γκάμα από σημαντικούς ρόλους σε όλα τα είδη θεάτρου, από Αρχαία Τραγωδία, Αριστοφάνη, Σαίξπηρ, Γκόγκολ, Τσέχωφ, Ζολά και Λόρκα, μέχρι Ζαν-Πωλ Σαρτρ, σύγχρονο αμερικανικό δράμα αλλά και νεότερο ελληνικό δράμα και κωμωδία. Στην τηλεόραση, είναι γνωστοί οι ρόλοι που έχει παίξει σε πολλές ελληνικές σειρές όπως: Λουκάς Πασαμήτρος στο Έλα στη θέση μου, Στέφανος Τριανταφύλλου στο Κανείς δε λέει σ’ αγαπώ, Ιπποκράτης Μπελούτσης στο Πενήντα-Πενήντα, Ευκλείδης Φωκάς στα Μυστικά της Εδέμ, Ανδροκλής Νικολαΐδης στους Συμμαθητές, Κάρολος Καρόλου στους Δροσουλίτες, Βασιλιάς Κωνσταντίνος Α’ στο Ακριβή μου Σοφία, Δημήτρης Κοσμάτος στο Τελευταίο αντίο, Νότης Αγορογιάννης στο Υπογραφή Πρίφτης, Ταξίαρχος Αριστείδης Γκίκας στην Άμυνα ζώνης, Αντώνης στο Ταξίμ, Παντελής στο Φεύγα, Γιώργος στο Μια αγάπη. Στον κινηματογράφο έχει παίξει σε ταινίες όπως: Η γυναίκα είναι… σκληρός άνθρωπος, Paperboat, Νήσος, Απ΄ τα κόκαλα βγαλμένα και Αύριο θα ‘ναι Αργά.

Hot this week

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πλήθος πιστών στη συνάντηση των Επιταφίων στην Πλατεία Ελευθερίας-(Βίντεο-Φώτο)

Σε κλίμα βαθιάς κατάνυξης και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το βράδυ...

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΟΠΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ: Οργανώνονται οι επηρεαζόμενοι – Στο προσκήνιο η ανάγκη για άμεσες λύσεις

Έντονη δυσαρέσκεια καταγράφεται το τελευταίο διάστημα ανάμεσα σε ιδιοκτήτες...

«TΗΕ DEMETRIOUS»:O Kύπριος που σαρώνει στο TikTok με τη σύζυγό του-Από το Britain’s Got Talent έγινε Viral-(Bίντεο)

Ο Μιχάλης, γνωστός στο TikTok ως «The Demetrious»(@neekzsandlagi), είναι...

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΑΡΚΟΥ: Κατανυκτική λειτουργία στον Αρχάγγελο-(Φώτο)

Σε κλίμα βαθιάς κατάνυξης κορυφώνεται σήμερα η θρησκευτική συγκίνηση...

Topics

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πλήθος πιστών στη συνάντηση των Επιταφίων στην Πλατεία Ελευθερίας-(Βίντεο-Φώτο)

Σε κλίμα βαθιάς κατάνυξης και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το βράδυ...

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΟΠΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ: Οργανώνονται οι επηρεαζόμενοι – Στο προσκήνιο η ανάγκη για άμεσες λύσεις

Έντονη δυσαρέσκεια καταγράφεται το τελευταίο διάστημα ανάμεσα σε ιδιοκτήτες...

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΑΡΚΟΥ: Κατανυκτική λειτουργία στον Αρχάγγελο-(Φώτο)

Σε κλίμα βαθιάς κατάνυξης κορυφώνεται σήμερα η θρησκευτική συγκίνηση...

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Η πιο κατανυκτική ημέρα της Ορθοδοξίας και το βαθύ της συμβολικό μήνυμα

Η Μεγάλη Παρασκευή αποτελεί την κορύφωση του Θείου Δράματος...

ΚΑΙΡΟΣ: Παροδικές νεφώσεις, τοπικές βροχές και ανοιξιάτικη θερμοκρασία

Ήπιος και σχετικά ανοιξιάτικος καιρός αναμένεται σήμερα Μεγάλη Παρασκευή,...

Related Articles

Popular Categories