23.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΩΣΤΑΣ ΟΡΑΤΙΟΥ: Ο Δημοτικός Σύμβουλος Στρόβολου δεσμεύεται να υλοποιήσει τις υποσχέσεις που...

ΚΩΣΤΑΣ ΟΡΑΤΙΟΥ: Ο Δημοτικός Σύμβουλος Στρόβολου δεσμεύεται να υλοποιήσει τις υποσχέσεις που έδωσε στους κατοίκους

-

Ο συνδικαλιστής Κώστας Ορατίου, έχοντας ως κύριο μέλημά του την προάσπιση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των πολιτών, κέρδισε επάξια μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο Στρόβολου ως Δημοτικός Σύμβουλος.

Σε δήλωσή του, υποσχέθηκε να τηρήσει όλες τις υποσχέσεις που έδωσε στους κατοίκους του Δήμου και να εργαστεί με ζήλο για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής τους.

«Φίλοι συνδημότες, φίλες συνδημότισσες,

Θα ήθελα να σας εκφράσω την βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και για την υποστήριξή σας στις χθεσινές εκλογές. Η εκλογή μου ως δημοτικός σύμβουλος είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη και σας υπόσχομαι να εργαστώ ακούραστα για το καλό του Δήμου μας και των πολιτών του. Η ψήφος σας είναι για μένα πηγή δύναμης και έμπνευσης. Μαζί θα προχωρήσουμε μπροστά, για να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο, για να ακούγονται οι φωνές όλων μας, και για να χτίσουμε μια πιο φωτεινή και δυναμική πόλη. Σύντομα θα σας ενημερώσω για τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο επικοινωνίας μας, για να μπορέσω να διαχειριστώ και να προωθήσω τα ζητήματα που σας απασχολούν.

Με εκτίμηση,

Κώστας Ορατίου

Δημοτικός Σύμβουλος Στροβόλου»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά.Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος...