19.9 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Διεκδικεί την θέση του Αντιδήμαρχου Λατσιών-Ως Ανεξάρτητος υποψήφιος-(Βίντεο)

ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Διεκδικεί την θέση του Αντιδήμαρχου Λατσιών-Ως Ανεξάρτητος υποψήφιος-(Βίντεο)

-

Την υποψηφιότητα του για την θέση του Αντιδημάρχου ανακοίνωσε ως ανεξάρτητος ο Κώστας Γεωργίου, ο οποίος εδώ και δεκαεφτά χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του Δήμου Λατσιών στην θέση του Δημοτικού συμβούλου.

Ο Κώστας Γεωργίου κατάγεται από την κατεχόμενη Τύμπου και εδώ και 47 χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος στο Δήμο Λατσιών. Στην ηλικία των 13 ετών μετακόμισε στα Λατσιά ως πρόσφυγας, όταν ακόμη τα Λατσιά ήταν μια μικρή κοινότητα. Ο ίδιος αγάπησε και νοιώθει περήφανος που έβαλε το δικό του λιθάρι για την ανάπτυξη και μετατροπή της σε μια σύγχρονη πόλη η οποία σήμερα φιλοξενεί πέραν των 20.000 κατοίκων.

Στην ανακοίνωσή της υποψηφιότητας του, διευκρινίζει ότι

«Με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης και με επίγνωση του καθήκοντος μου προς όλους εσάς, ανακοινώνω επίσημα την ανεξάρτητη υποψηφιότητά μου, για την θέση του Αντιδημάρχου Λατσιών.  Μία θέση η οποία είναι κρίσιμης σημασίας και πεδίο δράσης για την υλοποίηση της μεταρρύθμισης της τοπικής αυτοδιοίκησης. Μία θέση η οποία απαιτεί:

Ø  Γνώση των πραγματικοτήτων του δήμου μας

Ø  Συνεχή παρουσία στις συνεδριάσεις και στις εκδηλώσεις του δημοτικού μας συμβουλίου

Ø  Αποφασιστικότητα και συλλογικότητα στις λήψεις των αποφάσεων

Αυτές οι εκλογές δεν αποτελούν πεδίο κομματικών αντιπαραθέσεων. Αυτές είναι οι εκλογές στις οποίες όλοι εσείς οι δημότες Λατσιών καλείστε να επιλέξετε τον υποψήφιο που εκφράζει τις προσδοκίες σας. Αυτόν που με συστηματική δουλειά, και προτάσεις, με όραμα, αντίληψη, εμπειρία, γνώση και διεκδικητικότητα, με μοναδικό στόχο την αντιμετώπιση των υφιστάμενων προβλημάτων και την  περαιτέρω ανάπτυξη του Δήμου μας.

Είμαι ευγνώμων για την υποστήριξη και την ενθάρρυνση που έχω λάβει από εσάς και ανυπομονώ να συζητήσουμε από κοντά, με τους φορείς της τοπικής κοινωνίας, τα οργανωμένα σύνολα, την επιχειρηματική κοινότητα και εσάς τους δημότες των Λατσιών μας. Σας απευθύνω ανοικτή πρόσκληση, για να είστε συνοδοιπόροι σε αυτή την προσπάθεια, πέραν κομματικών συμπαθειών και προτιμήσεων. Μαζί συνεχίζουμε και διεκδικούμε για τα Λατσιά.

Με εκτίμηση,

Κώστας Γεωργίου 

Ανεξάρτητος Υποψήφιος Αντιδήμαρχος Λατσιών»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: