16.1 C
Nicosia
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: «Γιατί να πω ψέματα;...».-Για την παράσταση που ανέβασε στο νησί...

ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: «Γιατί να πω ψέματα;…».-Για την παράσταση που ανέβασε στο νησί μας ο Παύλος Χαϊκάλης (Φώτο+Βίντεο)

-

Για μέγα θέμα είχε εξελιχθεί πριν λίγες εβδομάδες η κάθοδος του γνωστού ηθοποιού Παύλου Χαϊκαλή με αφορμή την παράσταση του «ΝικοΤιτανικός», αφού μέσα από την εκπομπή τους η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας είχαν αποκαλύψει ότι η παράσταση που ανέβασε ο θίασος δεν είχε καθόλου θεατές. Σήμερα, ο Κύπριος ηθοποιός Κωστάκης Κωνσταντίνου “άδειασε” τον Παύλο Χαϊκαλή αφού παραδέχτηκε ότι η παράσταση είχε λίγους θεατές.

Ο Κωστάκης Κωνσταντίνου βρέθηκε στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Ήρθε κι έδεσε» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην παράσταση “ΝικοΤΙΤΑΝΙΚΟΣ” στην οποία συμμετείχε. «Στην πρεμιέρα είχαμε εφτά άτομα και την επομένη ημέρα των Χριστουγέννων είχαμε 15 άτομα…Δεν γίνεται να λέμε ψέματα…Στο δρόμο που θα περπατώ ο κόσμος στην Κύπρο γνωρίζει τον Κωστάκη Κωνσταντίνου…γιατί να πω ψέματα;…».

Να θυμίσουμε, ότι ο Γιώργος Λιάγκας μετά τις δηλώσεις του Κωστάκη Κωνσταντίνου ο οποίος είχε βγει στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους και είχε παραδεχτεί ότι ήταν όντως δέκα άτομα την συγκεκριμένη ημέρα, ο παρουσιαστής είχε ξεσπάσει εναντίον του Παύλου Χαϊκάλη, αναφέροντας ότι «Εξαιρετικός ηθοποιός ο Παύλος Χαϊκάλης αλλά λέει ψέματα, τέλος! Κι ας μη λέμε ψέματα στον κόσμο πια. Κι όταν λέμε ψέματα να ζητάμε ένα συγγνώμη. Δεν μπορούμε να λέμε ότι ένας δημοσιογράφος που πληρώνεται με 700 ευρώ ότι είναι ψεύτης. Είναι ντροπή! Συγχαρητήρια που έπαιξαν αλλά είναι ντροπή να λένε ψέματα».

Βίντεο: Από lovestyle

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: