fbpx
13.9 C
Nicosia
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ: H ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ (βίντεο)

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ: H ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ (βίντεο)

-

O Κωνσταντίνος Αγγελίδης εδώ και χρόνια δίνει τη δική του μάχη να κρατηθεί και να ζήσει μια φυσιολογική ζωή. Έχοντας στο πλαϊ του τον φύλακα-άγγελο του σύζυγο του, Εβελίνα Βαρσάμη, κατόρθωσε να σηκώνεται από το κρεβάτι ενώ η υγεία του βελτιώνεται συνεχώς.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» Χάρης Λεμπιδάκης περιέγραψε στη Ναταλία Γερμανού την κατάσταση της υγείας του ενώ αποκάλυψε ότι θα πάρει την αποζημίωση για το ατύχημα που είχε τα Χριστούγεννα του 2017, το οποίο παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή. Παρόλα αυτά τα προβλήματα υγείας που του άφησε το ατύχημα είναι πάρα πολλά. Όμως ο ίδιος προσπαθεί και ο καθημερινός αγώνας αποκατάστασης που σημειώνει μπορεί να είναι μικρός αλλά είναι σταθερός.

O γνωστός παρουσιαστής δίνει τη δική του μάχη από το 2017

Στην εκπομπή προβλήθηκε ένα βίντεο που υποδηλώνει την κατάσταση του γνωστού παρουσιαστή  «Το σήμα της νίκης από έναν μαχητή στο στολισμένο σπίτι του, αγκαλιά με την ηρωίδα γυναίκα του, Εβελίνα, σε μια πραγματικά τιτάνια μάχη που δίνει προκειμένου να φτάσει σε ένα σχετικά επιθυμητό αποτέλεσμα. Καθημερινές φυσιοθεραπείες, καθημερινές εργοθεραπείες και λογοθεραπείες».

Mε τον φύλακα-άγγελο του, Εβελίνα

Ο ίδιος στέκεται στα πόδια του ενώ η κατάσταση του βελτιώνεται, σύμφωνα με τους φυσιοθεραπευτές του. «Είναι σε μια κατάσταση όπου κινείται, κάνει κάποια βηματάκια, βέβαια θέλουμε πάρα πολλή δουλειά με τον Κωνσταντίνο ακόμα. Καταλαβαίνει, εκφέρει λόγο ο ίδιος, μπορεί και μιλάει στο παιδί και σιγά σιγά μπαίνουμε στα πρώτα βήματα της αποκατάστασης και προχωράμε».

Σε παλαιότερη φωτογραφία πριν το ατύχημα

Παρόλα αυτά μπορεί να μην στέκεται στα πόδια παντελώς αλλά είναι σημαντική η πρόοδος του, μέχρι πριν λίγους μήνες τρεφόταν με σωληνάκι, αλλά τώρα μπορεί νερό και να φάει μόνος του. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της εκπομπής εάν δεν ήταν η σύζυγός του, Εβελίνα δεν πίστευε κανένας ότι θα τα καταφέρει.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: