fbpx
25.6 C
Nicosia
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΠΑΟΥ: Ξανά στο χειρουργείο ο μικρός μαχητής-Η παράκληση της μητέρας του

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΠΑΟΥ: Ξανά στο χειρουργείο ο μικρός μαχητής-Η παράκληση της μητέρας του

-

Στο χειρουργείο για άλλη μια μεγάλη δοκιμασία θα μπει αύριο ο Κυριάκος Σπάου, ο οποίος τους τελευταίους μήνες παλεύει με το καρκίνο.

Η μητέρα του μικρού Κυριάκου Σπάου, Ελένη Σαμάρα κάλεσε τον κόσμο να προσευχηθεί μαζί τους καθώς θα υποβληθεί σε μια καθοριστικής σημασίας για άλλη μια φορά για την υγεία του επέμβαση. Ο 10χρόνος Κυριάκος Σπάου βρίσκεται τους τελευταίους μήνες στην Γερμανία για θεραπείες αφού διαγνώστηκε για δεύτερη φορά με ένα πολύ επιθετικό όγκο στον εγκέφαλο.

«Χρειαζόμαστε ακόμα μια φορά την προσευχή σας. Ο καρκίνος του Κυριάκου μας έκανε μετάσταση και στον σπόνδυλο αυτή την φορά και είναι πολύ κρίσιμα. Αύριο μπαίνει για ακόμα ένα χειρουργείο σας εκλιπαρώ να τον έχετε στις προσευχές σας! Εύχομαι η γέννησης του Χρήστου μας να σημαίνει και για μας ένα μεγάλο θαύμα που ποθεί η ψυχή μας! Ο θεός και η Παναγία μαζί σας!»

Να θυμίσουμε, ότι ο Κυριάκος Σπάου από το Λιοπέτρι διαγνώστηκε με ένα πολύ επιθετικό όγκο στον εγκέφαλο τον Δεκέμβρη του 2020, σε ηλικία μόλις εννιά χρονών. Μετά από ένα μεγάλο Γολγοθά που κλήθηκε να ανέβει σε μια τόσο τρυφερή ηλικία, τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένειά του, κατάφερε μέσα σε ένα χρόνο να βγει νικητής, χτυπώντας την καμπάνα του Παιδοογκολογικού, για να σημάνει το τέλος της δοκιμασίας του.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ :Ένα βράδυ αλληλεγγύης και στήριξης-Ο Λούκας Σταύρου περπάτησε στην...

Η φιλανθρωπική επίδειξη μόδας που διοργανώθηκε στο Annabelle Hotel άφησε μια γλυκιά αίσθηση και απέδειξε ότι η αλληλεγγύη και η στήριξη στους συνανθρώπους μας...