Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025
6.1 C
Cyprus

ΚΥΠΡΟΣ: Χειμωνιάτικο τοπίο με πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές

- Advertisement -

Το χειμωνιάτικο σκηνικό συνεχίζεται και σήμερα, καθώς η θερμοκρασία σημειώνει πτώση, συνοδευόμενη από τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η επιδείνωση του καιρού επηρεάζει κυρίως τις δυτικές και βόρειες περιοχές, ενώ οι χαμηλές θερμοκρασίες ενισχύουν την αίσθηση του ψύχους.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αρχικά αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά, ενώ σταδιακά μέχρι το απόγευμα τα φαινόμενα θα επηρεάσουν και στις υπόλοιπες περιοχές, αλλά εξασθενημένα.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά μέτριοι 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα παράλια, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά το απόγευμα στα δυτικά θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι τοπικά μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται μεμονωμένες βροχές στα ορεινά, ενώ πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 15 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Hot this week

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΡΑΦΑΕΛΑ-ΧΡΙΣΤΟΣ: Έτοιμοι να ανέβουν στη σκηνή – Ποιοι διακρίθηκαν για την Κύπρο στο Junior Eurovision-(Bίντεο)

Η Ραφαέλλα και ο Χρίστος ετοιμάζονται να εκπροσωπήσουν απόψε...

Topics

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Φωτιά σκόπιμα στη μέση δρόμου στη Μέσα Γειτονιά

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη...

ΚΑΙΡΟΣ: Πάρτε ζακέτα… Πτώση της θερμοκρασίας τις βραδινές ώρες

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις σήμερα, όμως η πτώση...

Related Articles

Popular Categories