23.8 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΡΙΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ: Σφοδρή επίθεση κατά Φειδία Παναγιώτου-Η φωτογραφία είναι του 2019 στην...

ΚΡΙΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ: Σφοδρή επίθεση κατά Φειδία Παναγιώτου-Η φωτογραφία είναι του 2019 στην Κερύνεια-(Φώτο)

-

Ο Κρις Τριανταφυλλίδης, μέσω της ανάρτησής του, απευθύνεται άμεσα και με αυστηρό τόνο στον Φειδία Παναγιώτου, επικρίνοντας έντονα την απόφασή του να επισκεφτεί ένα ξενοδοχείο της κατεχόμενης Κερύνειας.

Η ανάρτηση περιλαμβάνει σκληρή γλώσσα, με τον Τριανταφυλλίδη να αποκαλεί τον Φειδία Παναγιώτου «καραγκιόζη» και «παλιόπαιδο», καταλογίζοντάς του έλλειψη σεβασμού προς την ιστορία και τις πληγές της τουρκικής εισβολής του 1974.

Ο Τριανταφυλλίδης επισημαίνει την απογοήτευσή του από την αδιαφορία που δείχνει ο Ευρωβουλευτής για την κατεχόμενη Κύπρο και τις θυσίες του κυπριακού λαού, υπογραμμίζοντας ότι αυτός και άλλοι πολίτες φέρουν ευθύνη που τον στήριξαν. Ο τόνος της ανάρτησης υποδηλώνει την οργή του, καταλήγοντας με τη φράση «ντροπή σου», ενώ εκφράζει ελπίδα ότι η θητεία του Παναγιώτου στην Ευρωβουλή θα τελειώσει σύντομα.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στην Κερύνεια, το 2019 όπως αναφέρει ο Φειδίας Παναγιώτου, κατά τη διάρκεια ενός πάρτι,

«Φειδία είδα τη φωτογραφία σου να απολαμβάνεις τη ζωούλα σου και το ναργιλέ σου σε ξενοδοχείο της κατεχόμενης Κερύνειας μας. Δεν φταίει κανένας άλλος. Εμείς όλοι φταίμε που στιγμιαία παρασυρόμαστε από γκαραγκιοζιδες όπως εσένα. Λόγω της ηλικίας σου θα εκφραστώ όπως σου αξίζει. Ντροπή σου παλιόπαιδο. Ντροπή σου. Λίγος σεβασμός δεν βλαφτεί. Αλλά ξέχασα…. Δεν σε έμαθαν ιστορία!!! Δεν ξέρεις τι έγινε το 1974 στη Κύπρο!!! Στην Ευρωβουλή με το παχουλό μηνιάτικο βρήκες όμως το δρόμο να πας! Ευτυχές τα πέντε χρόνια της θητείας σου περνούν γρήγορα και πάλι εδώ θα είμαστε. Κλείνω όπως περίπου άρχισα: Ντροπή σου ρε….»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

KΩΣΤΑΣ ΣΧΟΙΝΙΟΥ: Στο Προεδρικό για να παραλάβει τιμητικό βραβείο για την...

Η παιδική σκηνή του Δώρου Κυριακίδη και του Κώστα Σχοινιού τιμήθηκε για την πολύτιμη προσφορά της στο φιλανθρωπικό έργο του Telethon.Ο Κώστας Σχοινιού,...