fbpx
28.8 C
Nicosia
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΚΡΙΣΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: Ο ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟΣ ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ-«ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ…»

ΚΡΙΣΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: Ο ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟΣ ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ-«ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ…»

-

Αισιόδοξη, θετική και πάνω από όλα ευαίσθητη και δοτική. Η Κρίστη Παπαδόπουλου αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Κύπρο για τις ετοιμασίες του γάμου της που θα γίνει στις 3 Ιουλίου. Η γνωστή ηθοποιός μας ταξίδεψε πίσω στο χρόνο από την πρώτη της τηλεοπτική παρουσία στην τηλεόραση, μας μιλά για τον επικείμενο γάμο της, για εάν θα αποκτήσει σύντομα παιδί αλλά και για τον άνθρωπο που της έκλεψε την καρδιά ώστε να πάρει την μεγάλη απόφαση να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας…

Την Κρίστη Παπαδόπουλου, την γνώρισα από την πρώτη της εμφάνισή στην τηλεόραση με την σειρά “Γυμνοί Άγγελοι” και αυτό που με κέρδισε έως τηλεθεάτρια ήταν το αστείρευτο ταλέντο της. Δεν ξέρω, εάν είναι τα γονίδια της, λόγω της μητέρας της, Έλενα Παπαδόπουλου, αυτό που γνωρίζω είναι ότι η νεαρή ηθοποιός εκπέμπει μια θετικότητα και μια τρέλα που θεωρώ ότι έχει πολλά ακόμη να δείξει στους θαυμαστές της. Η ίδια διευκρινίζει ότι είναι σταθερή στις απόψεις της και στις οποιεσδήποτε αποφάσεις της ενώ πάντοτε προσπαθεί να υλοποιεί με πείσμα και αποφασιστικότητα τα όνειρά της.

Τον τελευταίο καιρό διαπίστωσα ότι έρχεσαι πολύ συχνά στην Κύπρο. Είναι λόγω του επικείμενου γάμου σου;

Όχι είναι λόγω του ότι έχω μια οικογένεια εδώ που την υπεραγαπώ!

Σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι προετοιμασίες;

Μόνο ένα save the date για φίλους από το εξωτερικό ξέρουμε!

Θα προλάβεις μέσα σε τόσο σύντομο διάστημα, έχεις μόλις δύο μήνες στην διάθεσή σου αφού στις 3 Ιουλίου θα ανεβείς τα σκαλιά της εκκλησίας;

Θα προλάβω! Και οι Ολυμπιακοί αγώνες της Ελλάδας τελευταία στιγμή έγιναν, το συρτάκι στο τέλος γίνεται πιο γρήγορο! Πρώτα ο Θεός, να είμαστε καλά! 

Από ότι ξέρω βιώσατε μαζί όλη τη διάρκεια της καραντίνας. Αυτό σας έφερε πιο κοντά ώστε να αποφασίσετε να πάρετε την μεγάλη απόφαση;

Μάλλον αυτό έγινε αλλιώς σιγά να μην έπαιρνε κάποιος από τους δυο μια τέτοια απόφαση, μάλλον τελικά αυτά φαίνονται από την αρχή με τις όποιες δυσκολίες!

«Η γνωριμία μου με τον μέλλοντα σύζυγο μου έγινε σε

έναν γάμο…και ειναι απο την ελλαδα»

Δεν σου κρύβω ότι εκπέμπεις μια θετικότητα όταν ο άλλος είναι δίπλα σου. Είσαι αισιόδοξος ως άνθρωπος με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας;

Θα τα καταφέρουμε να επιβιώσουμε, είναι ένας πόλεμος και αυτός που θα μας κάνει καλύτερους ανθρώπους και να σκεφτόμαστε την ζωή αλλιώς ώστε να την απολαύσουμε και καλύτερα!

Κάποτε δήλωσες σε συνέντευξή σου, ότι ονειρεύεσαι όταν θα ντυθείς νυφούλα θα είναι απρόσμενο και αναπάντεχο. Θεωρείς ότι ο άνθρωπος που θα παντρευτείς είναι αυτό που ονειρευόσουν;

Πιο αναπάντεχο δεν θα μπορούσε να είναι, δεν το θυμόμουνα αυτό αλλά χαίρομαι που παραμένω στις απόψεις μου. (γέλια) 

Πόσο καιρό είσαστε μαζί;

Λιγότερο από δυο χρόνια. 

Θεωρείς ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα (αρραβώνας πρόταση γάμου);

Θεωρώ ότι έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει στην προκειμένη περίσταση, και δεν μου μένει παρά μόνο να το απολαύσω και να μην σκέφτομαι αν είναι γρήγορο ή όχι! Κάποιες φορές τα πράγματα γίνονται είτε γρήγορα είτε ποτέ!

Ο χώρος της διανομής σας πλέον θα είναι στην Αθήνα ή στην Κύπρο;

Στην Αθήνα είναι η βάση, από κει και πέρα όπου έχει δουλειά ο κάθε ένας ελπίζω να καταφέρουμε να πηγαίνουμε!

Παρακολουθώντας τις αναρτήσεις σου στο προσωπικό σου προφίλ διαπιστώνω ότι εκφράζεσαι με το δικό σου μοναδικό τρόπο, χρησιμοποιώντας μάλιστα πολλές φορές και γνωμικά. Πόσο σε εκφράζουν;

Διαβάζοντας κάποιες φορές ένα γνωμικό ή μια ατάκα από κάποιο βιβλίο σε συμπληρώνει απόλυτα χωρίς να πρέπει να γράψεις ένα κατεβατό για να πεις αυτό που θες , έτσι κυρίως τα χρησιμοποιώ!

 

 Ποια είναι τα επόμενα σου σχέδια μετά το τέλος της σειράς «8 λέξεις»;

Έχω κάποιες προτάσεις και περιμένω να ανοίξουν τα πράγματα για να μπορώ να δω καθαρά και να πάρω μια απόφαση! Ελπίζουμε αυτό ο ιός να τελειώσει σύντομα ώστε να έχουμε κάποια μια «σταθερά» στην ζωή μας! Το επάγγελμα του ηθοποιού είναι ήδη δύσκολο χωρίς προγράμματα, ήρθε και ο κορονοϊος και μας έχει διαλύσει εντελώς!

Στη σειρά υποδύεσαι μια απατημένη σύζυγος. Θα έδινες μια δεύτερη ευκαιρία στον σύζυγό σου εάν σε απατούσε;

Η αλήθεια δεν θέλω τώρα να σκέφτομαι κάτι τέτοιο, το προσεγγίζω σαν ένας ρόλος , από κει και πέρα η ζωή θα δείξει , ελπίζω να μπορούμε να έχουμε επικοινωνία και να μην χρειαστούν ψέματα σε μια σχέση! Αν και πέρασα υπέροχα στο γύρισμα άσχετα με τις συνθήκες του ρόλου.

Υπήρξε κάποιος ρόλος που σε επηρέασε τόσο ώστε να αλλάξεις κάποια στοιχεία της προσωπικότητάς σου;

Σε κάνουν σίγουρα καλύτερο άνθρωπο οι ρόλοι και πιο σκεπτόμενο, φαντάζομαι ασυνείδητα με έχουν επηρεάσει καταστάσεις και κυρίως με έχουν προβληματίσει!

«…ελπίζω να μπορούμε να έχουμε επικοινωνία και να μην χρειαστούν ψέματα σε μια σχέση!»

Το τηλεοπτικό κοινό της Κύπρου σε γνώρισε περισσότερο μέσα από την εκπληκτική ερμηνεία σου στους «Γυμνοί άγγελοι». Τι θυμάσαι από το πρώτο τηλεοπτικό σου γύρισμα;

Ήταν η πιο ωραία στιγμή μιας πρωτοεμφανιζόμενης ηθοποιού σε έναν ρόλο με πολύ ψωμί, πραγματική ιστορία της Κύπρου μας, στον πρωταγωνιστικό ρόλο και με καλούς συνεργάτες ! Δεν θα το ξεχάσω ποτέ και δεν θα σταματήσω ποτέ να ευχαριστώ τον Γιώργο Χουλιαρά και τον Σπύρο Μιχαλόπουλο που με εμπιστεύτηκαν για αυτό το μεγάλο βήμα στην κυπριακή τηλεόραση!

Πόσο στηρίζεις την απόφαση της μητέρας σου να υποβάλλει υποψηφιότητα για βουλευτής του ΔΗΚΟ;

Η Έλενα είναι ένας άνθρωπος με ήθος και φιλότιμο, δύσκολο στις μέρες μας! Αξίζει πολλά και αντέχει πολλά με ειλικρίνεια και πάθος, είμαι σίγουρη πως αν την αξιώσει ο Θεός να μπει σε μια τόσο σημαντική θέση θα ακούσει κυρίως τις ανάγκες των πολιτών και θα βάλει τα δυνατά της για επίλυση πολλών θεμάτων!

Θα τολμούσες να ακολουθήσεις τα χνάρια της όσον αφορά την πολιτική;

Δεν ξέρω αν θα άντεχα, θέλει γερό στομάχι και πολλές μάχες για να μην σε φάνε τα μεγάλα ψάρια! Είμαι πιο ευαίσθητη γενικά!

Τι είναι αυτό που κάνει ευτυχισμένη την Κρίστη;

Τα απλά πράγματα στην ζωή!

Τι απεχθάνεσαι περισσότερο από όλα;

Το ψέμα και την αχαριστία! 

«Η πολιτική, θέλει γερό στομάχι και πολλές μάχες για να μην σε φάνε τα μεγάλα ψάρια! Είμαι πιο ευαίσθητη γενικά!»

Πόση τρέλα κουβαλάς;

Οι φίλοι μου λένε παρά πολλή! Εγώ νομίζω είναι φυσιολογική!

Είσαι έτοιμη να γίνεις μητέρα;

Ποτέ δεν θα είμαι έτοιμη! Νομίζω απλά αν είσαι τυχερός συμβαίνει χωρίς να είσαι έτοιμος!

Φαντάζομαι δεν εγκυμονείς;

 Όχι, όχι καμία σχέση! (γέλια) Ο γάμος γίνεται καθαρά για την ευλογία και το πάρτι για φίλους που λόγω κορονοϊού έχουμε χαθεί τελείως!

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΧΡΥΣΩ ΛΕΦΟΥ: Η παραδοσιακή μαγειρίτσα σε μια αλλιώτικη εκδοχή της- (Βίντεο)

Η τηλεμαγείρισσα, Χρύσω Λέφου είναι γνωστή για τις δημιουργικές της προσεγγίσεις στη μαγειρική. Προσθέτει ή αλλάζει συστατικά, χρησιμοποιεί διαφορετικές μεθόδους μαγειρέματος προσθέτοντας διακοσμητικά στοιχεία...