fbpx
22.9 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΡΙΣΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΟΥΣΙΑΣ: Γιορτάζουν έναν χρόνο έγγαμου βίου-Οι καλύτερες στιγμές του γάμου...

ΚΡΙΣΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΟΥΣΙΑΣ: Γιορτάζουν έναν χρόνο έγγαμου βίου-Οι καλύτερες στιγμές του γάμου τους με αποκλειστικές φωτογραφίες -«It’s been a year … σε χαρές και λύπες…»

-

Ένας χρόνος έχει περάσει που η ταλαντούχα ηθοποιός, Κρίστη Παπαδοπούλου και ο Μιχάλης Μπούσιας ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και το coffevibesmagazine παρουσίασε αποκλειστικά το φωτογραφικό άλμπουμ της τέλεσης του γάμου και της δεξίωσης. Σήμερα, η Κρίστη Παπαδόπουλου με αφορμή την επέτειο του γάμου της αφήνει το δικό της μήνυμα αγάπης.

«It’s been a year … σε χαρές και λύπες, σε δύσκολα και εύκολα, σε όμορφα και άσχημα, δεν έχει σημασία… το νόημα είναι η ομάδα, η φιλία, η αγάπη, ο έρωτας αυτή η σπίθα για ζωή και εξερεύνηση, με αυτή να πορευόμαστε και να βαδίζουμε…»

Να θυμίσουμε, ότι το ζευγάρι έδωσε όρκους αγάπης και αφοσίωσης, το Σάββατο 3 Ιουλίου 2021. Οι ίδιοι είχαν έρθει από την Αθήνα όπου διαμένουν μόνιμα επιλέγοντας την Κύπρο για να κάνουν την τελετή και τη δεξίωση του γάμου τους μαζί με τους αγαπημένους συγγενείς και φίλους. Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε ένα χώρο διαφορετικό από τους άλλους αφού ο στολισμός και η όλη οργάνωση που ανέλαβε η εταιρεία One Fine Day υλοποίησε στο έπακρον το όνειρο της νύφης η οποία έλαμπε μέσα από το νυφικό της που ήταν μια δημιουργία δική της, με την ονομασία k.Lou . Η αρχή έγινε από το πατρικό σπίτι της νύφης όπου εκεί βρέθηκαν οι στενοί συγγενείς και φίλοι, οι οποίοι ήταν ιδιαίτερα συγκινημένοι που η αγαπημένη ηθοποιός παντρεύονταν τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Αφού χόρεψαν υπό τους ήχους του βιολιού του Νικόλας Παπαγεωργίου ενώ ο γαμπρός ήταν σε άλλο δωμάτιο φορώντας το γαμπριάτικο κοστούμι έφτασε η ώρα να μεταβούν στο Μετόχι του Κύκκου στην Λευκωσία όπου εκεί ο πατέρας της Κρίστης Παπαδόπουλου, Μιχάλης και η μητέρα της, επίσης ηθοποιός, Έλενα Παπαδόπουλου την παρέδωσαν στον αγαπημένο της.Καθ’ όλη την διάρκεια της τέλεσης του γάμου η συγκίνηση ήταν διάχυτη σε όλο τον χώρο, η αγαπητή σε όλους, αγαπημένη ηθοποιός υλοποίησε τα όνειρά της, συνεχίζοντας μέχρι σήμερα να είναι ένα γελαστό και χαρούμενο κορίτσι. Κουμπάροι ήταν οκτώ φίλοι του ζευγαριού από τα νεανικά τους χρόνια ενώ το πάρτι το οποίο κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες υπό τους ήχους του Dj Savvas Kentis ενώ το φαγητό ανέλαβε το Party City και ο Μάριος Mαλέκος , ο οποίος με το εύγευστο φαγητό του που ανέλαβε προσωπικά οι προσκεκλημένοι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ο χώρος ήταν υπέροχα στολισμένος με λουλούδια.

Η νύφη ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη, απλή και διάχυτη προς τους καλεσμένους της ενώ δεν σταμάτησε να δείχνει λεπτό την αγάπη που τρέφει προς το πρόσωπο του αγαπημένου της Μιχάλη, ο οποίος ας σημειωθεί έχει το ίδιο όνομα με τον φύλακα-άγγελο πατέρα της, Μιχάλη Παπαδόπουλο. Αξιοσημείωτο, ήταν ότι καθ’ όλη την διάρκεια της τέλεσης του γάμου στην εκκλησία παρευρέθηκαν αρκετοί ιερείς αφού η οικογένεια τόσο του Μιχάλη Παπαδόπουλου όσο και των γονιών του γαμπρού, Μιχάλη Μπούσια έχουν ιδιαίτερη σχέση με την εκκλησία.

Στην δεξίωση παρευρέθηκαν, επίσης, πολλά γνωστά ονόματα της τηλεόρασης, αλλά και της πολιτικής ζωής οι οποίοι ευχήθηκαν στο ζευγάρι βίον ανθόσπαρτο. Φεύγοντας οι καλεσμένοι πήραν ως δώρο από τους νεονύμφους γλαστράκια με ελιές, ήταν του Χρήστου Γεωργιάδη τις οποίες μάλιστα οι καλεσμένοι τους, οι οποίοι ήρθαν από το εξωτερικό ειδικά για το γάμο τους κατάφεραν και πήραν μαζί τους στην Ελλάδα.

Το ζεύγος Μπούσια, πεθερικά της Κρίστης Παπαδόπουλου
O πατέρας της νύφης. Μιχάλης Παπαδόπουλος
Η μητέρα της νύφης και γνωστή ηθοποιός, Έλενα Παπαδόπουλου

Φωτογραφίες : Hourglass- Ομάδα Angela Stavrinou

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: