fbpx
19.9 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΙΩΑΝΝΗΣ ΛΙΒΑΝΟΣ: Χάρισε με τη φωνή του τα πιο «Φωτεινά Χαμόγελα»-Γνώρισε...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΙΒΑΝΟΣ: Χάρισε με τη φωνή του τα πιο «Φωτεινά Χαμόγελα»-Γνώρισε από κοντά τη σοπράνο Μαρία Πουλλή (Φώτο)

-

Στους κήπους της Σχολής Τυφλών «Άγιος Βαρνάβας» βρέθηκε χθες ο boy soprano, Ιωάννης Λιβανός προσφέροντας όσοι βρέθηκαν εκεί τα πιο «Φωτεινά Χαμόγελα».

Στην εκδήλωση που σημειώθηκε με αρκετή επιτυχία συμμετείχαν ο μουσικός Ανδρέας Κλάρκ αλλά και η σχολή μουσικής Avanti, η οποία συμπράττει με τους Μελωδίτες – ένα μουσικό σύνολο με άτομα με οπτική αναπηρία – τραγουδώντας μαζί τους. Η φιλανθρωπική εκδήλωση είχε ως στόχο την οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου, για συνεχή παροχή στήριξης στα παιδιά με προβλήματα όρασης και στις οικογένειες τους. Ο Σύνδεσμος μεταξύ άλλων παρέχει οικονομική βοήθεια στα μέλη του για απογευματινές θεραπείες και δραστηριότητες, αγορά εξειδικευμένου εξοπλισμού μελέτης και διακίνησης.

Η μητέρα του, Εμιλυ Βασιλειάδου ανάρτησε στο προσωπικό της προφίλ τις σχετικές φωτογραφίες από την εκδήλωση αφήνοντας το δικό της μήνυμα. Ο μικρός σοπράνο είχε τη ευκαιρία να γνωρίσει και από κοντά την επίσης σοπράνο Μαρία Πουλλή, η οποία αποτελεί μέλος του μουσικού συνόλου «Μελωδίτες» της Σχολής Τυφλών.

«Περήφανος σήμερα ο Ιωάννης που με την παρουσία και το ταλέντο του χάρισε πραγματικά , “Φωτεινά Χαμόγελα ” στη φιλανθρωπική εκδήλωση στη “Σχολή Τυφλών ” όπου και έδωσε συνέντευξη στο ραδιοσταθμό ΑΝΤ1 καθώς επίσης είχε την τιμή και χαρά να γνωρίσει την σοπράνο Μαρία Πουλλή».

Τα παιδιά είχαν την δυνατότητα να απασχοληθούν με διάφορες δραστηριότητες και να απολαύσουν την ημέρα τους
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: