Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025
12.6 C
Cyprus

ΚΡΗΤΗ: Στο νοσοκομείο η μητέρα του 20μηνών μωρού που άφησε ο πατέρας του στο αμάξι για να κάνει μπάνιο-Αφέθηκε ελεύθερος (Φώτο)

- Advertisement -

Ελεύθερος, με εισαγγελική εντολή αφέθηκε ο 26χρονος Γερμανός που άφησε το 20μηνών μωρό του μέσα στο αυτοκίνητο, για περίπου 40 λεπτά, προκειμένου να πάει για μπάνιο στη θάλασσα, στην περιοχή του Παλαιοκάστρου. Τα κλάματα του μωρού άκουσε ο ναυαγοσώστης που ενημέρωσε τις αρχές που έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον νεαρό πατέρα για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με το cretalive.gr ο νεαρός άνδρας είναι ο μόνος κηδεμόνας που μπορεί να φροντίζει το βρέφος καθώς η μητέρα του παιδιού νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και αδυνατεί να είναι κοντά στην οικογένεια και στο παιδί της. Επομένως, ο πατέρας είναι ο μόνος που μπορεί να το φροντίσει. Ο ίδιος πάντως φέρεται να είπε ότι ήταν λάθος αυτό που έκανε, αλλά είχε ανάγκη να κάνει ένα μπάνιο καθώς είναι πολύ πιεσμένος το τελευταίο διάστημα. Πάντως, θεωρείται βέβαιο ότι θα ενημερωθεί σχετικά η κοινωνική υπηρεσία ώστε να ξεκινήσει έρευνα για το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει το παιδί.

Πηγή:in.gr

Hot this week

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Βγαίνει στους δρόμους για έλεγχο αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών-85 οδηγοί υπό την επήρεια αλκοόλης

Ένα από τα βασικά ζητήματα που καλείται να αντιμετωπίσει...

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ: 69 περιστατικά που προκλήθηκαν από νεαρά άτομα σε ένα 24ωρο

Σε 69 περιστατικά πυρκαγιών, τα οποία αποδίδονται σε ενέργειες...

13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Πράξεις χωρίς νόημα και επικίνδυνη ανοησία – Τα καμένα ποιος θα τα μαζέψει;

Ένα «άτυπο» ραντεβού φαίνεται πως είχε δοθεί και φέτος...

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

Topics

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ: 69 περιστατικά που προκλήθηκαν από νεαρά άτομα σε ένα 24ωρο

Σε 69 περιστατικά πυρκαγιών, τα οποία αποδίδονται σε ενέργειες...

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

Related Articles

Popular Categories