fbpx
18.3 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΡΗΤΗ: Έχασε τη ζωή του 38χρονος κάνοντας «σχοινοβασία»-(Βίντεο)

ΚΡΗΤΗ: Έχασε τη ζωή του 38χρονος κάνοντας «σχοινοβασία»-(Βίντεο)

-

Σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι 38χρονος άφησε την τελευταία του πνοή καθώς έπεσε στο κενό ενώ περπατούσε σε τεντωμένο σχοινί.

Ο άντρας το πρωί της Τρίτης έκανε σχοινοβασία στην περιοχή του Αγιοφάραγγου στα νότια του νομού Ηρακλείου.Όταν προσπάθησε να διασχίσει πάνω στο σχοινί μια απόσταση περίπου 300 μέτρων ωστόσο, άγνωστο πώς, βρέθηκε στο κενό και έπεσε από ύψος περίπου 40 μέτρων, πάνω σε βράχια, από την πλευρά της παραλίας.

Την έρευνα για τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος έχει αναλάβει το Α.Τ. Φαιστού, ενώ διατάχθηκε νεκροψία – νεκροτομή. Το λεγόμενο “highlining” θεωρείται ένα από τα πέντε πιο ακραία extreme sport “highlining” και οι φίλοι του βρίσκονται στην περιοχή από την Κυριακή Είχαν δέσει από τη μία άκρη του βράχου ως την απέναντι άκρη άλλου βράχου τεντωμένα σχοινιά, στα οποία έκαναν εξάσκηση στη σχοινοβασία, στο περπάτημα σε τεντωμένο σχοινί αλλά και σε ακροβατικές κινήσεις. To highline είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές ακραίο άθλημα, ιδίως στο εξωτερικό, για τους λάτρεις της αδρεναλίνης και των σπάνιων εμπειριών.

Ωστόσο σημειώνεται ότι για λόγους ασφαλείας, ο σχοινοβάτης ενώ βρίσκεται σε ύψος μεγαλύτερο των 10 μέτρων, έχει ένα λουρί συνδεδεμένο με τη γραμμή στην οποία περπατάει, έτσι ώστε, σε περίπτωση πτώσης, να μην πέσει στο έδαφος.

Πηγή:creta,newsboom

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: