fbpx
31.7 C
Nicosia
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ: ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ: ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

-

Τα γενέθλια της γιόρτασε χθες Παρασκευή 16 Απριλίου η Κατερίνα Στικούδη, «παρέα» με δύο τούρτες και αγαπημένα της πρόσωπα. Μάλιστα, η μια από τις τούρτες απεικόνιζε το πρόσωπο της.

Είναι τα δεύτερα γενέθλια που γιορτάζει η τραγουδίστρια μέσα στην πανδημία αλλά αυτό δεν την πτοεί καθόλου αφού στο σπίτι ήταν μαζί με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη αλλά και τη μητέρα της και τον αδελφό της. Η Κατερίνα, πόζαρε μαζί με τις τούρτες της και ευχαρίστησε όλους όσους της ευχήθηκαν.

«Σας ευχαριστώ παρά πολύ όλους για τις ευχές σας !!! Με κάνατε τόσο χαρούμενη σήμερα !!! #birthdaygirl 🎂 Είναι τα δεύτερα γενέθλια μέσα στην πανδημία .. όμως η οικογένεια μου , το χαμόγελο τους , η αγκαλιά τους με έκανε να ξεχάσω για λίγο την κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας !!. Ευχαριστώ και το ταλαντούχο κορίτσι μου @adalivitsanou για την υπέροχη τούρτα !».

Να θυμίσουμε, πριν λίγες ημέρες για συνέντευξή που έχει δώσει στον Γιώργο Λιάγκα με  αφορμή το νέο της videoclip για το τραγούδι «Grande» και την αποκαλυπτική της εμφάνιση, σε ερώτησή του Γιώργου Λιάγκα για το αν τη ζηλεύει ο σύζυγός της ήταν μονόδρομος με την ίδια να απαντά πως δεν τη ζηλεύει καθόλου, αντιθέτως τη θαυμάζει. «Δεν έχουμε τέτοια θέματα, δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο που θα με ζήλευε. Είμαστε μαζί 12 χρόνια. Γνωρίζει ο ένας τον άλλον πάρα πολύ καλά, έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, διαφωνούμε κιόλας δεν είναι ότι συμφωνούμε σε όλα. Μέρα με τη μέρα εγώ τον θαυμάζω περισσότερο, είναι ερωτεύσιμος, κάνει πράγματα καθημερινά που με συγκινούν».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

APIVITA: Γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας! και ενώνει τις δυνάμεις της...

Η 20η Μαΐου γιορτάζεται, κάθε χρόνο, ως Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας, με απόφαση του ΟΗΕ, με σκοπό να αναδειχθούν τα οφέλη των μελισσών και των...