fbpx
28.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ: TΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ (βίντεο)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ: TΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ (βίντεο)

-

Κάτω από τη μηλιά έπεσε το μήλο και αυτό αποδεικνύεται με τον γιό του Γιάννη Πλούταρχο, Γιώργο, ο οποίος ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του. Χθες, ο νεαρός ερμηνευτής ερμήνευσε με τον πατέρα του, το τραγούδι “Τι θέλεις να κάνω”, παίρνοντας τα θετικά σχόλια των διαδικτυακών του φίλων.

Ο μεγάλος γιος του Γιάννη Πλούταρχου

Ο νεαρός ανερχόμενος ερμηνευτής δημοσίευσε σχετικό βίντεο την ώρα που τραγουδά με τον πατέρα του, το τραγούδι “Τι θέλεις να κάνω”. Ανάμεσα στους φίλους που σχολίασαν την κοινή τους εμφάνιση ήταν και η Πέγκυ Ζήνα η οποία ανέφερε με χιούμορ. «Ελπίζουμε να μας πάρει για δουλειά ο Γιώργος Κακοσαίος μας μετά την καραντίνα». Το βίντεο όμως σχολίασε και η Έλλη Κοκκίνου η οποία διερωτήθηκε γιατί δεν της είπαν να τραγουδήσει μαζί τους.

Ο Γιώργος Κακοσαίος ασχολείται με τη μουσική, ενώ έχει ήδη κυκλοφορήσει κάποια κομμάτια από την Panik Records όπως τα επιτυχημένα “Έρωτας μοιάζει” και “Ψέματα”.  Μάλιστα, στην διάρκεια των εορτών ο νεαρός τραγουδιστής και συνθέτης κυκλοφόρησε μια πολύ όμορφη, ερωτική, χριστουγεννιάτικη μπαλάντα σε δική του μουσική και στίχους του Γιώργου Σαρρή με τίτλο “Είναι Χριστούγεννα… γι΄αυτό”. 

Το “Είναι Χριστούγεννα… γι’ αυτό” συνοδεύεται από ένα τρυφερό lyric video, με στιγμές από το προσωπικό του φωτογραφικό album, ενώ ακούγοντάς το είναι εμφανής η ομοιότητα στη φωνή πατέρα και γιου.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΤΡΙΤΟΥ: Η εμπειρία της από Μουσείο της Γαλλίας με την...

Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων γιορτάζεται σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου, και η Παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου θέλησε να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία της από το...