fbpx
18.9 C
Nicosia
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΓΑΠΗΤΟΥ: «Η τηλεόραση δεν είναι για μια ζωή και όχι για...

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΓΑΠΗΤΟΥ: «Η τηλεόραση δεν είναι για μια ζωή και όχι για όλους…» (Bίντεο)

-

Στα παλιά της λημέρια γύρισε σήμερα η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Κατερίνα Αγαπητού, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Omega, «Έλα να δεις», και μίλησε μεταξύ άλλων για την τηλεόραση αλλά και την καθημερινότητα της.

Mε το χαμόγελο στην χείλη η Κατερίνα Αγαπητού, συνομίλησε με την Έλενα Θεοδώρου και δεν ξέχασε να αναφερθεί στα πρώτα χρόνια τον καιρό που ήταν στο Mega και ότι ήταν το “δεύτερο σπίτι της”. Μιλώντας για τη μητρότητα η ίδια επισήμανε ότι έζησε για ενάμισι χρόνια στο έπακρο το μεγάλωμα των παιδιών και αργότερα επέστρεψε και πάλι στην τηλεόραση.«Επέστρεψα γιατί το “σκουλίκι” δεν φεύγει ποτέ…». Η ίδια αναφέρθηκε στην πρώτη εκπομπή live style εκπομπή στο Mega, μαζί με την Γωγώ Μαστροκώστα ξεκινώντας κάτι το διαφορετικό.

«Οτιδήποτε και να κάνεις στην ζωή σου εάν το αγαπάς είτε ψυχαγωγία, είτε ενημέρωση φτάνει να το αγαπάς. Δόξα το Θεό, μου δόθηκαν ευκαιρίες…».

Σε όλη την δημοσιογραφική της καριέρα αποκόμισε κάτι από όλους τους ανθρώπους που δούλεψε μαζί τους. Η ίδια δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον άνθρωπο που άλλαξε την τηλεόραση, τον Γιώργο Χουλιαρά. «Ο Γιώργος Χουλιάρας ήταν πολλά πράγματα μαζί…Δεν μπορώ να του βάλω λέξεις ήταν σπουδαίος…». Μιλώντας, για το σήμερα η ίδια επισήμανε να πει ότι ξυπνά πάρα πολύ πρωί έχοντας στην εκπομπή 15 θέματα καθημερινά. «Είναι πολύ σημαντικό να είσαι διαβασμένος και έτσι μπορείς να διαχειριστείς τον χρόνο σου.. Το πρώτο ξυπνητήρι χτυπά 1.50…Ότι μπορώ κάνω. Αλλά λατρεύω την δουλειά μου…».

Μιλώντας για τη τηλεόραση, η Κατερίνα Αγαπητού υπογράμμισε, ότι η τηλεόραση δεν είναι για μια ζωή και δεν κάνει για όλους. «Εάν θες να βελτιώνεσαι πρέπει να το κάνεις καθημερινά. Είναι καλά να ξέρουμε ότι κάποια στιγμή θα αποχωρίσουμε από τη τηλεόραση». Όσον αφορά το πρωινό ξύπνημα και η ώρα της εκπομπής 6.45 θεωρεί ότι δεν μπορεί να πηγαίνει με μούτρα και γι’ αυτό είναι αληθινή. «Είναι μαραθώνιος, δεν είναι κατοστάρι».Η ίδια γνωρίζει καλά ότι δεν υπάρχει σταρ σύστεμ στην Κύπρο ενώ στην αναφορά της στα παιδιά της παραδέχτηκε ότι δεν την βλέπουν αλλά έχει πολύ βοήθεια από τον σύζυγό. «Δεν με βλέπουν(στην εκπομπή) τα παιδιά μου, αφού εκείνη την ώρα βρίσκονται στο σχολείο. Ο χώρος θέλει να σπαταλάς αρκετές ώρες. Είναι επιλογή σου όμως».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: