fbpx
28.8 C
Nicosia
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΑΜΙΛΑ: Φωτογραφίζεται με δεκάδες αρκουδάκια Πάντινγκτον- Θα δοθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Barnardo’s...

ΚΑΜΙΛΑ: Φωτογραφίζεται με δεκάδες αρκουδάκια Πάντινγκτον- Θα δοθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Barnardo’s εις μνήμη της Βασίλισσας Ελισάβετ (Βίντεο)

-

H σύζυγος του Βασιλιά Καρόλου, Καμίλα, φωτογραφήθηκε με δεκάδες χαριτωμένα λούτρινα αρκουδάκια Πάντινγκτον για φιλανθρωπικό σκοπό θέλοντας με αυτό τον τρόπο να περάσει το δικό της μήνυμα.

Το στιγμιότυπο ανέβηκε στο επίσημο λογαριασμό της Βασιλικής οικογένειας στο Instagram, ενώ γύρω της είναι διασκορπισμένα τα αρκουδάκια. Να σημειωθεί ότι τα συγκεκριμένα αρκουδάκια είναι περισσότερα από χίλια και είναι αυτά που άφησαν οι Βρετανοί πολίτες έξω από τις κατοικίες της Βασιλικής οικογένειας ως φόρο τιμής στην αείμνηστη Βασίλισσα Ελισάβετ. Τώρα αυτά θα παραδοθούν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα για ευάλωτα παιδιά.

Όπως ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, τα αρκουδάκια συγκεντρώθηκαν και θα παραδοθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Barnardo’s, του οποίου η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν ευεργέτιδα επί περίπου τρεις δεκαετίες. «Υποσχόμαστε να φροντίσουμε αυτά τα αρκουδάκια που θα αγαπηθούν πολύ και θα χαρίσουν χαρά στα παιδιά που υποστηρίζουμε», δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος του ιδρύματος Λιν Πέρι.

Με το κόκκινο καπέλο και το μπλε παλτό του, ο αρκούδος Πάντινγκτον είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες της βρετανικής παιδικής λογοτεχνίας από τη δεκαετία του 1950. Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 70 ετών στον θρόνο, η βασίλισσα Ελισάβετ είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα χιουμοριστικό βίντεο με το διάσημο αρκουδάκι.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΧΡΥΣΩ ΛΕΦΟΥ: Η παραδοσιακή μαγειρίτσα σε μια αλλιώτικη εκδοχή της- (Βίντεο)

Η τηλεμαγείρισσα, Χρύσω Λέφου είναι γνωστή για τις δημιουργικές της προσεγγίσεις στη μαγειρική. Προσθέτει ή αλλάζει συστατικά, χρησιμοποιεί διαφορετικές μεθόδους μαγειρέματος προσθέτοντας διακοσμητικά στοιχεία...