fbpx
18.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ-ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ: ΔΕΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΣΜΟ-ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25...

ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ-ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ: ΔΕΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΣΜΟ-ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ

-

Είκοσι εφτά χρόνια κοινής ζωής και πορείας έχουν η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς. Το ζευγάρι, το βασικότερο, όμως κοινό στην ζωή τους, είναι ο γιος τους, Δημήτρης, ο οποίος ασχολείται με τη μουσική. Οι ίδιοι αποκάλυψαν τους τρόπους που η μεταξύ τους συμβίωση είναι αρμονική.

Για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια, το ζευγάρι παραχώρησε κοινή συνέντευξή αποκλειστικά στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και θυμήθηκαν τη γνωριμία τους, το γάμο αλλά και το γιο τους Δημήτρης. Ο Διονύσης Σχοινάς, αποκάλυψε ότι η Καίτη Γαρμπή δεν του άρεσε . «Είχα πάει σε ένα μαγαζί και την είχα δει και δεν μου άρεσε» ενώ όταν την είδε στην Eurovision έπαθε την «πλάκα» του.

«Μου ειχε κανει εντυπωση οτι ηταν ενα ομορφο και ευγενεστατο παιδι»

 «Την είδα και είπα στην αρχή, «κοίτα θράσος να βγει με αυτό το φόρεμα» και άρχισα να τη συνδυάζω με τη γυναίκα των ονείρων μου.Την πρώτη φορά που είδα την Καίτη σε ένα μαγαζί, δεν μου άρεσε, αλλά όταν την είδα στη Eurovision έπαθα πλάκα. Όταν μπήκε στο Ποσειδώνιο και την είδα, είπα ότι αυτή τη γυναίκα θα την παντρευτώ. Η Καίτη τότε ήταν πρώτο όνομα κι εγώ ήμουν αόρατος. Από την πλευρά της, η Καίτη Γαρμπή παραδέχτηκε ότι ο Διονύσης Σχοινάς της είχε κάνει εντύπωση και δήλωσε ότι από την ημέρα που της έφερε δώρο στο καμαρίνι της, θεώρησε ότι πρέπει να τον προσέχει. «Εγώ θυμάμαι ότι ήρθε αυτό το πλάσμα μέσα στο καμαρίνι, την ημέρα της γιορτής μου, και μου έφερε ένα κουτί -το θυμάμαι σαν τώρα- με κάτι αρκουδάκια επάνω και μου είπε ότι ήταν δώρο για τη γιορτή μου και άρχισα να τον προσέχω. Μου είχε κάνει εντύπωση ότι ήταν ένα όμορφο και ευγενέστατο παιδί».

Οι δύο τους αναφέρθηκαν στις δυσκολίες τους ώστε να παραμείνει ο γάμος τους, ζωντανός, λόγω των πολλών χρόνων μαζί  «Εύκολο δεν είναι καθόλου, πρέπει όμως να ξέρεις τι θέλεις. Είσαι αποφασισμένος να κρατήσεις την οικογένειά σου με κάθε τρόπο. Κάθε τρόπος λοιπόν σημαίνει ότι κάθε τρόπο σημαίνει ότι μπορεί να κάνει και κάποιες θυσίες, δηλαδή να βάζεις την δουλειά σε δεύτερη μοίρα και να είσαι πάνω από την οικογένεια. Αφοσίωση. Σε ενδιαφέρει ένας άνθρωπος, σου κάνει ο άνθρωπος, είσαι μαζί του, δεν κοιτάς τίποτα άλλο, γίνεσαι μια γροθιά και το τελειώνεις μαζί».

«Πριν φωναξουμε ο ενας στον αλλον, εχω παρει το αμαξι και εχω κανει μια βολτα στο τετραγωνο και ξαναγυριζω πισω στη γυναικα μου».

Ο Διονύσης Σχοινάς αποκάλυψε στον Άρη Καβατζίκη και τον τρόπο που χρησιμοποιεί για να μην τσακώνεται με τη σύζυγό του. «Δεν επιτρέπω τα ντεσιμπέλ λόγω φωνής μέσα στο σπίτι.  Πριν φωνάξουμε ο ένας στον άλλον, έχω πάρει το αμάξι και έχω κάνει μια βόλτα στο τετράγωνο και ξαναγυρίζω πίσω στη γυναίκα μου». Το ζευγάρι δεν έφτασε ποτέ κοντά, στο διαζύγιο, γιατί δεν είχαν ποτέ εντάσεις και καταιγίδες, παρά μόνο ψιλοβρόχια. «Δεν είχαμε ποτέ καταιγίδες, μόνο ψιλοβρόχια γιατί είμαστε και οι δύο πολύ έντονες προσωπικότητες και τσακωνόμαστε,  διαφωνούμε σε κάποια πράγματα. Δεν φτάσαμε ποτέ να πούμε ότι χωρίζουμε».

Ο μονάκριβος τους, γιος Δημήτρης

Οι δύο τους νοιώθουν περήφανοι για το γιο τους, Δημήτρη ο οποίος λατρεύει τη μουσική και αναφέρθηκαν στην κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου σημειώνοντας ότι αυτό ήταν κάτι το αναπόφευκτο και περίμεναν ότι κάποια στιγμή θα συμβεί  «Δεν τον πίεσε κανείς να ασχοληθεί με τη μουσική, είναι δώρο Θεού να κάνω ένα γιο με τον οποίο θα παίζω παιχνίδια και θα κάνουμε μαζί μουσική» τόνισε ο Διονύσης Σχοινάς, ενώ η Καίτη Γαρμπή σημείωσε ότι ονειρευόταν να δει το παιδί της να κάνει κάτι άλλο, όπως σπουδές και πιο σταθερή δουλειά. «Όπως όλες οι μαμάδες ονειρευόμουν ότι είναι ο πρίγκιπας ο γιος μου. Ελληνίδα μάνα, κλασική»

«Το παιδι θα παει καλα στη ζωη του, αν αυτο που κανει το αγαπαει παρα πολυ, αν εχει παθος, αν το βλεπει και αν δουλευει πανω σε αυτο»

Ένα από το πιο σημαντικό πράγμα για τη μεταξύ τους σχέση και μέσα στο γάμο τους είναι γιατί ο ένας δίνει τις ελευθερίες που θέλει ο άλλος. Οι ίδιοι το κάνουν αυτό γιατί θέλουν να λείπει ο ένας στον άλλον, ενώ εάν οι δύο τους κυκλοφορούν με τους φίλους τους, υπάρχει ζήλια αλλά όχι αρρωστημένη. Μάλιστα, η Καίτη Γαρμπή παραδέχτηκε ότι ζηλεύει τον Δημήτρη γιατί απλά δεν θέλει να τον έχει καμία άλλη.

Η Καίτη Γαρμπή υπογράμμισε ότι παρόλο που ξεκίνησε με την αδελφή της πολύ μικρή ηλικία να τραγουδάει εντούτοις ποτέ δεν τους έτυχε περιστατικό σεξουαλική παρενόχληση «Ήμασταν πάντα κάτω από τις φτερούγες των γονιών μας, ο μπαμπάς πάντα περίμενε απέξω, ενώ η μαμά ήταν μέσα στο μαγαζί. Ακόμα και σε δεύτερα μαγαζιά μας είχαν σαν μπιμπελό».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: