16.4 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΑΙΡΟΣ: Μεμονωμένες βροχές και άνοδος της θερμοκρασίας -Θα επανέλθουν οι κρύες ημέρες;

ΚΑΙΡΟΣ: Μεμονωμένες βροχές και άνοδος της θερμοκρασίας -Θα επανέλθουν οι κρύες ημέρες;

-

Η ασθενής χαμηλή πίεση που επηρεάζει την περιοχή, σταδιακά υποχωρεί, ενώ ασθενής ψηλή πίεση αναμένεται από αύριο.

Το απόγευμα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από βορειοδυτικές διευθύνσεις και τοπικά νοτιοδυτικοί, μέτριοι, 4 Μποφόρ και κατά τόπους παροδικά μέχρι ισχυροί, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, ενδέχεται αργότερα να παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει γενικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα νοτιοδυτικά, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, στους 7 στα νοτιοανατολικά και ανατολικά παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο, κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και στα προσήνεμα παράλια παροδικά μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα στα ανατολικά θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και στα υπόλοιπα παράλια λίγο ταραγμένη, ενώ τοπικά στα νοτιοδυτικά θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ παροδικά, δεν αποκλείεται να σημειωθεί μεμονωμένη, κυρίως ελαφρά βροχή. Κατά τις βραδινές και αυγινές ώρες, ενδέχεται τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη, ιδιαίτερα σε περιοχές του εσωτερικού και στα ανατολικά.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα παραμείνει μερικώς συννεφιασμένος. Κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, στο εσωτερικό και στα ανατολικά, ενδέχεται τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη ενώ κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, αναμένονται μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία μέχρι την Παρασκευή, θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση, για να παραμείνει ωστόσο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή. Το ύψος του χιονιού στην πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 21 εκατοστά.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: