21.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ: «ΕΙΧΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ» (βίντεο)

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ: «ΕΙΧΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ» (βίντεο)

-

Ο Ολυμπιονίκης της ενόργανης Ιωάννης Μελισσανίδης εξέφρασε τον απόλυτο σεβασμό και την αγάπη του για το θάρρος που είχε η Σοφία Μπεκατώρου και οι υπόλοιπες αθλήτριες να μιλήσουν για τις τραυματικές τους εμπειρίες που πέρασαν κατά τη διάρκεια της αθλητικής τους καριέρας.

Ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» αναφέρθηκε και σε όσους τις  κατηγορούν στα social media. «Οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης είναι κατακριτέα και κατάπτυστη. Πραγματικά μπράβο σε όλα τα κορίτσια που βγήκαν και μίλησαν. Δεν σημαίνει ότι επειδή βγήκε τώρα και κατάγγειλε είκοσι τρία χρόνια μετά…Δεν ξέχασε ποτέ τον βιασμό της η Σοφία»

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι έχει υποστεί ψυχολογικό εκβιασμό από την τότε ομοσπονδία λίγο πριν από τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα.  «Για κομματικούς λόγους ήθελαν να στείλουν έναν άλλον αθλητή στην Ατλάντα που ήταν έτη φωτός πίσω. Και τότε σαν έφηβος που ήταν απέναντι σε όλη την Ομοσπονδία είπα “Θέλετε πόλεμο; Θα τον έχετε. Δεν υπάρχει περίπτωση να μου σκοτώσετε το όνειρο, θα σας σκοτώσω”. Έκτοτε υπήρχε ένας ψυχολογικός εκβιασμός που έφτανε στα άκρα».

 

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΤΙΝΑΡΚΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ: Περπατάμε παρέα για ένα αύριο χωρίς εξαρτήσεις και...

Ο Παγκύπριος Αντιναρκωτικός Σύνδεσμος (ΠΑΣ), με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κοινού για μια ζωή χωρίς εξαρτήσεις και ουσίες, διοργανώνει πεζοπορία καλύπτοντας...