fbpx
18.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΙLONA GARAMVOLGYI: «ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ» (βίντεο)

ΙLONA GARAMVOLGYI: «ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ» (βίντεο)

-

Ευθύς, ειλικρινής, ευαίσθητη και πάνω από όλα ταλαντούχα. Η Ilona Garamvolgyl δεν είναι μια συνηθισμένη Makeup Artist είναι μια γυναίκα που κατάφερε από μόνη της να σταθεί στα πόδια της έχοντας ως οδηγό το πείσμα ότι θα καταφέρει να πετύχει ότι είχε ονειρευτεί…

Δύο ήταν τα όνειρά της από μικρό παιδί της Ilona Garamvolgyl και κατάφερε να τα υλοποιήσει και τα δύο. Βάζοντας ως στόχο να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα έφυγε από το σπίτι της, στην Ουγγαρία από τη ηλικία 19 ετών. Παρόλο, που είχε ξεκινήσει να σπουδάζει Νομική εντούτοις άντεξε μόνο ένα χρόνο δηλώνοντας στους γονείς της ότι ήθελε να εισέλθει στο κόσμο των χρωμάτων, στο μακιγιάζ. Οι γονείς της είναι άτομα με ανοικτό μυαλό και ουδέποτε στάθηκαν εμπόδιο στην επαγγελματική της καριέρα.

«Ότι είχα βάλει μέσα στο μυαλό μου από μικρό παιδί το κατάφερε και το έκανα, δεν ξέρω πάντα γιατί οι δρόμοι που διάλεγα με οδήγησαν εκεί που ήθελα».

H γνωστή Makeup Artist, Ilona Garamvolgyi σε μια αποκλειστική συνέντευξη της, την διαδικτυακή εκπομπής “Βrunch talk” με δημοσιογράφο τον  Χάρη Παπαθεοχάρους ανέφερε ότι κατάγεται από την Ουγγαρία ενώ ο πατέρας είναι Εβραίος και η μητέρα της Ουγγαρέζα. «Οι γονείς μου είναι μεγάλοι αλλά είναι πάρα πολύ καλά. Το όνειρό του πατέρα μου ήταν να πάω στο Πανεπιστήμιο γιατί είναι μουσικός αλλά και Θεολόγος». Από μικρό παιδί έλεγε ότι κάποτε θα πάει στο Χόλιγουντ «Ότι είχα βάλει μέσα στο μυαλό μου από μικρό παιδί το κατάφερε και το έκανα, δεν ξέρω πάντα γιατί οι δρόμοι που διάλεγα με οδήγησαν εκεί που ήθελα».

Την περίοδο που σπούδαζε στην Βουδαπέστη γνώρισε τον πρώην σύζυγό της και μετά από λίγο διάστημα αφότου τελείωσαν οι σπουδές τους ήρθαν στην Κύπρο. Όμως, ο γάμος της δεν πήγε καλά «Πάντα ήθελα να δουλέψω. Όταν ήρθα στην Κύπρο δεν ήξερα ούτε ελληνικά ούτε καλά Αγγλικά. Όμως, ήθελα να δουλέψω και έτσι προσπάθησα να μάθω ελληνικά. Και τα κατάφερα. Μέσα σε οκτώ μήνες βλέποντας συνεχώς τηλεόραση και διαβάζοντας κατόρθωσα να μιλώ ελληνικά. Δεν ήθελα να μένω σε μια χώρα και να αναγκάζω τον άλλο να μου μιλά σε άλλη γλώσσα».

«Όταν ήρθα στην Κύπρο δεν ήξερα ούτε ελληνικά ούτε καλά Αγγλικά»

Με μια βαλίτσα στο χέρι αποφάσισε να πάει στην Αμερική έχοντας κατά νου ότι ήθελε να υλοποιήσει το δεύτερο όνειρό της. «Η μητέρα μου, μου έλεγε πώς κατάφερες να υλοποιήσεις όλα όσα ονειρευόσουν, όταν ήσουν μικρή ούτε στο περίπτερο δεν πήγαινες μόνη σου…Νομίζω η ανάγκη…Εκεί που κάποιος θέλει κάτι, πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρνει».

Η Ilona μπορεί να πήγε μόνη της, στην Αμερική για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της, εντούτοις όμως μαζί της, ήταν και οι συμφοιτήτριες με τις οποίες δώδεκα χρόνια μετά κρατά στενή επαφή μαζί τους. Αυτές ήταν που την βοήθησαν όταν ήταν μόνη της σε μια ξένη χώρα. Η πιο ωραία εμπειρία της, ήταν αυτή που έζησε όταν έμενε στο Χόλιγουντ «Ήταν η πιο ωραία εμπειρία της ζωής μου…Πήγαινα σε χαμηλού κόστους ταινίες, σε επιδείξεις μόδας, στο Χίλτον όπου είχα γνωρίσει και την Paris Hilton…Ήταν απίστευτες οι εμπειρίες που έζησα».

«Μου τα είχαν πάρει όλα και αυτοκίνητο, και τηλέφωνο και όλα…για να με αναγκάσουν να φύγω από μια χώρα που δεν ήταν δική μου…».

Οι εικόνες που έχει ακόμη καταγραμμένες στην μνήμη της είναι αυτές που έβλεπε στους δρόμους του Μπέβελιντ Χιλς τους διάφορους σταρ να κυκλοφορούν με σωματοφύλακες. Μια φορά, μάλιστα, όταν έτυχε να είναι σε ένα γνωστό χειρούργο είχε δει από κοντά την Demi Moore και όταν ζήτησε να την γνωρίσει, της αρνήθηκαν λόγω του ότι ήταν πολύ δύσκολο να την πλησιάσει «Ήταν μια εμπειρία που δεν θα την ξεχάσω. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα τρελαινόμουν να γνωρίσω κάποιον από κοντά αλλά σίγουρα εάν δεις κάποιον που έβλεπες μέσα από τηλεόραση, σίγουρα είναι διαφορετικό».

Σε κάποια στιγμή η ίδια εγκαταλείπει την Αμερική και επιστρέφει στην Κύπρο για να κανονίσει τα χαρτιά του διαζυγίου «Ήταν μια δύσκολη περίοδος. Έμενα στην κουμπάρα μου για δύο χρόνια…δύσκολες στιγμές…Και τότε είπα ότι τα καταφέρω…Μου τα είχαν πάρει όλα και αυτοκίνητο, και τηλέφωνο και όλα…για να με αναγκάσουν να φύγω από μια χώρα που δεν ήταν δική μου…». Ένα πρόσωπο, εκτός από την κουμπάρα της που θυμάται ότι την βοήθησε ήταν και η Ραμόνα Φιλιπ.Η ίδια όταν θυμάται εκείνη την περίοδο συγκινείται «Συγκινούμαι πολύ εύκολα γενικότερα στην ζωή μου…».

Από το πλην μηδέν κατάφερε με πείσμα και πίστη να καταφέρει το ακατόρθωτο…Πάντοτε, κάνει πλάνα προγραμματίζει συνεχώς την ζωή της, ψάχνοντας να δημιουργεί. Ο σύζυγός της είναι αυτός που την βοήθησε να ανοίξει την σχολή, να βγάλει το βιβλίο της και γενικότερα να ανοίξει τα καταστήματα της. Η γνωριμία με τον σύζυγό της έγινε πολύ απλά. «Δεν με πήρε τηλέφωνο για τρεις ημέρες μετά όμως το έκανε».

«Δούλεψα σε στούντιο όπου γυρνούσαν ερωτικές ταινίες…»

Η Ilona Garamvolgyl αποκάλυψε ότι δούλεψε παλιότερα σε στούντιο όπου γυρνούσαν ερωτικές ταινίες και εκείνη επιμελούνταν το μακιγιάζ της πρωταγωνίστριας «Δεν ήμουν όλη την ώρα εκεί…Για να δουλέψεις στην συγκεκριμένη δουλειά πρέπει να έχεις γερό στομάχι…Στην Ουγγαρία αυτοί οι άνθρωποι είναι σταρ, ηθοποιοί και αμείβονται με καλά λεφτά. Πίσω από τις κάμερες υπάρχουν πάρα πολλά άτομα που δεν φαίνονται…Και είναι δύσκολο για τους ηθοποιούς που συμμετέχουν να ξέρουν ότι τους βλέπουν τόσα άτομα. Σίγουρα υπάρχουν άτομα που το κάνουν μόνο για τα λεφτά…»

Η γνωστή Makeup Artist είναι μητέρα ενός παιδιού

Η γνωστή Makeup Artist συνεχίζει ακόμη να ονειρεύεται…Θα ήθελα να μεγαλώσω την σχολή μου… Πριν δύο χρόνια είχε φύγει από την Κύπρο όπου ο σύζυγός της Tiago Gomez, που παλιότερα ήταν ποδοσφαιριστής στο ΑΠΟΕΛ, είχε πάρει μεταγραφή στην Μαλαισία «Η Μαλαισία μας άρεσε πάρα πολύ…Έχει μια όμορφη κουλτούρα…Δεν ξέρω εάν θα μείνω για πάντα στην Κύπρο…»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: