fbpx
15.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΚΟΣΜΙΚΑΘΟΚ: Στην τελετή απονομής των ετήσιων βραβείων-Ποιους είδαμε και ποιοι βραβεύθηκαν

ΘΟΚ: Στην τελετή απονομής των ετήσιων βραβείων-Ποιους είδαμε και ποιοι βραβεύθηκαν

-

Για άλλη μια χρονιά πραγματοποιήθηκε χθες στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, η τελετή απονομής των Βραβείων Θεάτρου ΘΟΚ για το έτος 2022 με τη βράβευση τριών δημιουργών του θεάτρου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ

Την φορτισμένη με συγκίνηση τελετή παρακολούθησαν και χειροκρότησαν με ενθουσιασμό εκλεκτοί καλεσμένοι, πολιτικοί, καλλιτέχνες, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

Το μεγάλο βραβείο του ΘΟΚ έλαβε η σκηνοθέτρια, μεταφράστρια, θεατρική παραγωγός, συγγραφέα και κριτικός Θεάτρου, Μαρία Μανναρίδου-Καρσέρα. Το βραβείο απονεμήθηκε από τον πρόεδρο της κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Το βραβείο Δημιουργού της Χρονιάς έλαβε ο σκηνογράφος-ενδυματολόγος Εδουάρδος Γεωργίου και το παρέλαβε από τον Υφυπουργό Πολιτισμού, Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Το βραβείο νέου δημιουργού της χρονιάς έλαβε ο ηθοποιός Ανδρέας Κουτσόφτας και το παρέλαβε από την πρόεδρο του Δ.Σ. του ΘΟΚ, Αντιγόνη Παπαφιλίππου.

Οι βραβευμένοι της βραδιάς μαζί με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Υφυπουργό Πολιτισμού, την πρόεδρο του ΘΟΚ και συντελεστές
Η Αντιγόνη Παπαφιλίππου και ο Νίκος Χριστοδουλίδης
Ο Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης και η Αντιγόνη Παπαφιλίππου
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: