fbpx
17.9 C
Nicosia
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΤΣΑΔΡΑΜΗΣ: Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός που διέγραψε μια λαμπρή...

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΤΣΑΔΡΑΜΗΣ: Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός που διέγραψε μια λαμπρή πορεία στο θεατρικό σανίδι και κινηματογράφο

-

Ο πετυχημένος ηθοποιός, Θοδωρής Κατσαδράμης ο οποίος διέγραψε μία λαμπρή πορεία σε κινηματογράφο και θέατρο έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 95 ετών.

Τα τελευταία τριάντα χρόνια ο ηθοποιός ζούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στο χωριό του. Ο Θοδωρής Κατσαδράμης έχει παίξει σε πολλές ταινίες σε κινηματογράφο και θέατρο, ο ρόλος του όμως ως ταξιτζής στην τηλεόραση ΥΕΝΕΔ, τον έκανε γνωστό και πολύ αγαπητό σε Ελλάδα και Αυστραλία. Η κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού θα γίνει στη γενέτειρά του στη Δόξα Αρκαδίας.

Ο Θοδωρής Κατσαδάμης υπήρξε ηθοποιός του κινηματογράφου, του θεάτρου και της τηλεόρασης και ήταν που αγαπητός σε όλους. Τελείωσε τις σπουδές του, στην Δραματική Σχολή του “Θεάτρου Τέχνης” του Καρόλου Κουν και πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στη θεατρική σκηνή το 1954.

Έλαβε μέρος σε δεκάδες παραστάσεις και έργα του σινεμά αλλά έγινε ευρύτερα γνωστός και γνώρισε μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα στην Αυστραλία και Καναδά από τη συμμετοχή του ως πρωταγωνιστής στην τηλεοπτική σειρά ο ταξιτζής στην ΥΕΝΕΔ που προβλήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1970 από τον παραγωγό Τζέιμς Πάρις.

Ήταν παντρεμένος με την αξέχαστη ηθοποιό Καίτη Παπανίκα η οποία έφυγε από τη ζωή το 2017 με την οποία είχαν αποκτήσει ένα παιδί τον Δημήτρη. Έπαιξε σε αμέτρητες ταινίες στον κινηματογράφο,στην τηλεόραση και στο θέατρο και συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα ονόματα Ελλήνων ηθοποιών.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: