fbpx
24.6 C
Nicosia
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΘΕΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Μητέρα δύο παιδιών ζητά βοήθεια ενόψει του Πάσχα -Το ένα...

ΘΕΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Μητέρα δύο παιδιών ζητά βοήθεια ενόψει του Πάσχα -Το ένα από τα παιδιά είναι τυφλό

-

Έκκληση προς βοήθεια για οικογένεια που βρίσκεται σε δυσμενή θέση, εκφράζει η κοινωνική ακτιβίστρια, Θέα Νικολάου ενόψει του Πάσχα.

Συγκεκριμένα, μητέρα δύο παιδιών, ηλικίας 6 και 4 ετών, όπου το μεγαλύτερο είναι τυφλό, αναζητεί έναν καναπέ που να μετατρέπεται σε κρεβάτι. Παράλληλα, η Θέα Νικολάου, επισημαίνει ότι τα πάθη των συνανθρώπων μας δεν περιορίζονται μόνο σε μία εβδομάδα, καθώς επισημαίνει τη συνεχή ανάγκη για υποστήριξη και αλληλεγγύη.

Οι “επίγιειοι άγγελοι” της κοινότητας του χωριού έχουν ανταποκριθεί θετικά στο κάλεσμα της Θέας Νικολάου, προσφέροντας βοήθεια με τρόφιμα και καλύπτοντας άλλες ανάγκες της οικογένειας. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή προσφορά βοήθειας, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με την Θέα Νικολάου μέσω προσωπικού μηνύματος στα κοινωνικά δίκτυα.

Η ανταπόκριση της κοινότητας αναδεικνύει τη σπουδαιότητα της αλληλεγγύης και της στήριξης προς τους συνανθρώπους μας κατά τις δύσκολες στιγμές, καθιστώντας την περίοδο του Πάσχα μια ευκαιρία να φωτίσει τη ψυχή μας με την αγάπη και την αλληλεγγύη.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

AUTISM AWARENESS: Πορεία αγάπης για τον αυτισμό – Τι μας δήλωσε...

Οι Ενωμένοι Μοτοσικλετιστές Κύπρου στέλνουν μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης με μια αξιέπαινη εκδήλωση προς τα άτομα με αυτισμό και τις οικογένειες τους. Οι Ενωμένοι Μοτοσικλετιστές...