fbpx
32.5 C
Nicosia
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕΛΙΝΑ ΛΕΒΕΝΤΗ: Μια κίνηση ελπίδας και αγάπης από την γνωστή σχεδιάστρια

ΕΛΙΝΑ ΛΕΒΕΝΤΗ: Μια κίνηση ελπίδας και αγάπης από την γνωστή σχεδιάστρια

-

Με μια κίνηση που αναδεικνύει το πνεύμα της αλληλεγγύης και της φιλανθρωπίας, προέβη κατά την περίοδο του Πάσχα η γνωστή Κύπρια σχεδιάστρια Ελίνα Λεβέντη.

Η Ελίνα Λεβέντη αποφάσισε να δώσει το 20% των εσόδων της κολλεξιόν της, την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο, σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες αυτές τις μέρες. Η απόφαση αυτή προέκυψε από το βαθύ αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης προς την κοινότητα, ιδίως σε μια περίοδο που πολλές οικογένειες αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

“Καλό Πάσχα να έχουμε όλοι με υγεία και αγάπη!” εύχεται η Ελίνα Λεβέντη, μέσω ανάρτησή της, δίνοντας έμφαση στη σημασία της συμπαράστασης και της αλληλεγγύης σε κάθε έναν που θέλει να συνεισφέρει. Η κίνηση αυτή αποτελεί ένα παράδειγμα της δύναμης που μπορεί να έχει η επιχειρηματική κοινότητα όταν ενώνει τις δυνάμεις της για το κοινό καλό. Ας αφήσουμε, λοιπόν, την αγάπη και την αλληλεγγύη να φωτίσουν αυτές τις μέρες του Πάσχα, καθώς δείχνουμε την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή μας προς όλους όσους το έχουν ανάγκη.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΟΣΜΑ: Θεατρική παράσταση για την 4χρονη-Όλοι μαζί μια γροθιά

Η τετράχρονη Ελευθερία Κοσμά ζητά την στήριξη όλων των πολιτών ώστε να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια. Για...