fbpx
24.8 C
Nicosia
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Τρεις μήνες στους ανακριτές για την ολοκλήρωση των ερευνών- «Το...

ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Τρεις μήνες στους ανακριτές για την ολοκλήρωση των ερευνών- «Το παιδί μας, που είναι εκτός τάφου εδώ και δύο χρόνια ζητά δικαίωση»

-

Τρεις μήνες χρονικό περιθώριο δόθηκε στους ανακριτές για την ολοκλήρωση των ερευνών της υπόθεσης του Θανάση Νικολάου.

Σήμερα, η χαροκαμένη μητέρα του Θανάση Νικολάου μετέβη στη Νομική Υπηρεσία συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της Λουκή Λουκαϊδη, προκειμένου να γνωρίσει την ανακριτική ομάδα και να ενημερωθεί από τον Γενικό Εισαγγελέα Γιώργο Σαββίδη αναφορικά με την πορεία των ερευνών για τον θάνατο του 26χρονου εθνοφρουρού πριν από δεκαεπτά χρόνια. Όπως ανέφερε ο Γιώργος Σαββίδης μετά την συνάντησή η διάρκεια των ανακρίσεων θα είναι τρεις μήνες ενώ έχει συμφωνηθεί με τον υπαρχηγό ότι αυτούς τους μήνες η ομάδα θα δουλεύει αναπόσταστα. Μετά τους τρεις μήνες θα του δοθεί έκθεση για να δει πώς θα προχωρήσει η υπόθεση.

Μάλιστα, ο ίδιος κάλεσε τους εμπλεκόμενους να αποφύγουν τις δηλώσεις μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών, ενώ απεύθυνε έκκληση στους πολίτες να καταθέσουν στις αρχές ότι γνωρίζουν για την υπόθεση. Από τη μεριά της, η κα Αντριάνα επισήμανε ότι όσους γνωρίζουν κάτι για την υπόθεση να το πουν.

«Η δικαίωση θα έρθει μόνο με τη σύλληψη των δραστών, των δολοφόνων και ηθικών αυτουργών και παρακαλούμε όπως είπε και ο Γενικός, εάν κάποιοι είδαν ή γνωρίζουν κάτι να αποταθούν σε εμάς να μας το πουν. Θα βοηθήσει πάρα πολύ, γιατί θέλουμε να φτάσουμε σε ένα τέλος σε αυτόν τον αγώνα. Έχουμε κουραστεί, σταμάτησε η ζωή μας εδώ και 17 ολόκληρα χρόνια, ζούμε σαν ζωντανοί, νεκροί. Ζούμε την κηδεία και τον θάνατο του παιδιού μας κάθε μέρα»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΙΡΟΣ: Πότε υποχωρεί η σκόνη-Εκρηκτικό “κοκτέιλ” με ζέστη και μεμονωμένες βροχές

Εκρηκτικό “κοκτέιλ” αφρικανικής σκόνης, με μεμονωμένες βροχές αλλά και ψηλή θερμοκρασία θα επικρατήσει σήμερα. Σήμερα, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες...