fbpx
21.9 C
Nicosia
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Ξεχείλισε το ποτήρι-Ζητούν παραίτηση του Γενικού Εισαγγελέα και επιστροφή του...

ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Ξεχείλισε το ποτήρι-Ζητούν παραίτηση του Γενικού Εισαγγελέα και επιστροφή του Σάββα Μάτσα-Πλήθος κόσμου στο κάλεσμα της κα Ανδριάνας (Βίντεο+Φώτο)

-

Την αγανάκτησή τους για τα όσα διαδραματίζονται εδώ και 17 χρόνια από τότε που ο Θανάσης Νικολάου, έφυγε από ζωή εξέφρασαν πολίτες έξω από την Νομική Υπηρεσία.

Οι πολίτες με μια φωνή ζήτησαν την παραίτησή του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, αλλά και την επιστροφή του ποινικού ανακριτή Σάββα Μάτσα στο νέο γύρο ερευνών που διεξάγεται για την υπόθεση. Στην εκδήλωση η μητέρα του, Θανάση Νικολάου, Ανδριάνα μίλησε για το αγώνα που δίνει εδώ και δεκαεφτά χρόνια ώστε να αποδοθεί επιτέλους δικαίωση και να μην γίνει ακόμη μια προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Υπάρχει κάποιος γιατρός με κότσια;»-https://coffeevibesmagazine.com/2022/10/08/%cf%87%cf%81%ce%b7%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%83-%cf%86%ce%b1%ce%b9%ce%b4%cf%89%ce%bd%ce%bf%cf%83-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%82-%ce%bd%ce%b1-%cf%80%ce%b5/

Όταν στο βήμα ανέβηκε να μιλήσει η Αντιγόνη Παπαδόπουλου, αποδοκιμάστηκε από το πλήθος το οποίο διευκρίνισε ότι δεν χρειάζονται πολιτικές σκοπιμότητες στο θέμα που ταλανίζει εδώ και χρόνια την κα Ανδριανή, του εγκλήματος του παιδιού της. Οι πολίτες οργανώθηκαν μέσω των ΜΚΔ και έδωσαν το παρόν τους μαζικά έξω από την Νομική Υπηρεσία, ενώ να σημειωθεί ότι λεωφορεία διευθετήθηκαν για τη μεταφορά πολιτών που διαμένουν σε άλλες επαρχίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το μήνυμα του Αντικαρκινικού Συνδέσμου-https://www.boussiasnews.cy/el/news/1665145452/paghkosmia-hmera-anakoyfistikis-frontidas-to-minima-toy-antikarkinikou-sindesmoy

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: