6.8 C
Nicosia
Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου, 2025
ΑρχικήNEWS+ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Εκδήλωση προς τιμή του αδικοχαμένου νέου- «Τρέχω, περπατώ, συμμετέχω»

+ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Εκδήλωση προς τιμή του αδικοχαμένου νέου- «Τρέχω, περπατώ, συμμετέχω»

-

Η εκδήλωση με τον τίτλο «Τρέχω, περπατώ, συμμετέχω» δεν τιμά μόνο τη μνήμη του Θανάση, αλλά και ενισχύει το αίτημα για πλήρη δικαιοσύνη.

Η εκδήλωση «Τρέχω, περπατώ, συμμετέχω» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2025, στις 10:30 π.μ., στο Γραμμικό Πάρκο Στροβόλου, προς τιμήν του αδικοχαμένου Θανάση.

Μετά από 19 χρόνια αγώνα, η οικογένεια του Θανάση πέτυχε σημαντική πρόοδο στην αναζήτηση της δικαιοσύνης. Τον Μάιο του 2024, η θανατική ανακρίτρια Ντόρια Βαρωσιώτου ανέτρεψε προηγούμενες εκδοχές, αποδεχόμενη την επιστημονική άποψη της παθολογοανατόμου Δήμητρας Καραγιάννη, που υποστήριξε ότι ο θάνατος του Θανάση οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Η μητέρα του Θανάση, Ανδριάνα Νικολάου, δήλωσε τότε: «Δεν είναι δικαίωση, είναι απλά μια ηθική ικανοποίηση. Δικαίωση είναι να τιμωρηθούν αυτοί που σκότωσαν το παιδί μου και αυτοί που το συγκάλυπταν τόσα χρόνια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: