fbpx
22.9 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Αύριο Κυριακή το μνημόσυνο και η συναυλία εις μνήμη του...

ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Αύριο Κυριακή το μνημόσυνο και η συναυλία εις μνήμη του -Με το σύνθημα «Απαιτούμε Δικαίωση για τον †Θανάση»-Τι αναφέρει η μητέρα του

-

Αύριο Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου θα τελεστεί το 18ο μνημόσυνο του Θανάση Νικολάου ο οποίος έφυγε από τη ζωή ενώ υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία τόσο άδικα και με μαρτυρικό θάνατο στις 29 Σεπτεμβρίου 2005.

Το μνημόσυνο θα τελεστεί στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης στην Λεμεσό, ενώ την ίδια ημέρα το βράδυ στις 7.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συναυλία εις μνήμη του στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού. Όπως αναφέρει η μητέρα του, Ανδριάνα Νικολάου, το συγκεκριμένο βράδυ όλοι θα ενώσουν τις φωνές τους μέχρι να φτάσουν στον ουρανό με το σύνθημα «Απαιτούμε Δικαίωση για τον †Θανάση».

Σύμφωνα με την κα Ανδριάνα Νικολάου, η δικαίωση θα επέλθει, μόνο με την σύλληψη και τιμωρία των δολοφόνων και των υπαίτιων αυτού του αγώνα και όχι με την συγκάλυψη τους η οποία, δυστυχώς συνεχίζεται από “κάποιους συνεργούς” μέχρι σήμερα…. που δεν τους καταδιώκουν και τούς άφησαν να συνεχίζουν την ανέμελη ζωή τους και να κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι και ατιμώρητοι ανάμεσα μας, σαν να μην συνέβη τίποτα για αυτούς!

Να επισημανθεί ότι η είσοδος για την συναυλία είναι ελεύθερη ενώ όπως αναφέρει η μητέρα του Θανάση Νικολάου, «επειδή, αρκετός κόσμος ενδιαφερόταν από καιρό και ρωτούσε με ποιόν τρόπο να βοηθήσει οικονομικά για την συνέχιση αυτού τού δαπανηρού αγώνα, που μάς αφορά ΟΛΟΥΣ, αφού στόχος μας είναι η αποκάλυψη των δολοφόνων…. όσοι παρευρισκόμενοι επιθυμούν, θα έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν την οποιαδήποτε προσφορά τους στο: “ Ίδρυμα Αthanasios Nikolaou Foundation for Justice and Human Rights’’ το οποίο έχει δημιουργηθεί για τον σκοπό αυτό και είναι πιστοποιημένο από τον έφορο Επαρχίας Λεμεσού».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: