fbpx
12.9 C
Nicosia
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΚΟΣΜΙΚΑΓΙΩΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΔΟΥ: Τιμήθηκε ανάμεσα σε άλλους για τη προσφορά της από το...

ΓΙΩΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΔΟΥ: Τιμήθηκε ανάμεσα σε άλλους για τη προσφορά της από το Τμήμα Νέων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού-Συγκινητική βραδιά-(Βίντεο)

-

Ιδιαίτερη συγκινητική ήταν η βραδιά που διοργανώθηκε στην οικία της προέδρου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, Φωτεινής Παπαδοπούλου για τα 50 χρόνια δράσης του Τμήματος Νέων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού. Ανάμεσα στους παρευρισκομένους που τιμήθηκαν για την προσφορά τους ήταν και η Γιώτα Κουφαλίδου.

Στην εκδήλωση τονίστηκε το έργο που αφιλοκερδώς προσφέρουν για δεκαετίες μεγάλος αριθμός εθελοντών καθώς και η γενναιόδωρη στήριξη μεγάλου αριθμού χορηγών και διαχρονικών υποστηρικτών του Τμήματος Νέων, οι οποίοι και τιμήθηκαν για την όλη συνεισφορά τους.

Η Φωτεινή Παπαδόπουλου και η Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Δρ. Αθηνά Μιχαηλίδου

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης εκφωνήθηκαν χαιρετισμοί από την Πρόεδρο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, κυρία Φωτεινή Παπαδοπούλου, την Υπουργό Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας Δρ. Αθηνά Μιχαηλίδου και την Πρόεδρο του Τμήματος Νέων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού κυρία Βανέσσα Κυπριανού.

Η Γιώτα Κουφαλίδου τιμήθηκε για την προσφορά της, στο Ερυθρό Σταυρό

Το Τμήμα Νέων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, από της ίδρυσις του (1973) μέχρι σήμερα, δραστηριοποιείται κυρίως μέσα από τα σχολεία εντάσσοντας στους κόλπους του μαθητές και μαθήτριες με τη βοήθεια και στήριξη των εκπαιδευτικών.

Αναπτύσσει δράσεις σε διάφορους τομείς, όπως η προσφορά βοήθειας, η προστασία της υγείας και της ζωής, εκστρατείες για τη βελτίωση, διατήρηση και προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, εκπαίδευση νέων εθελοντών και εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των νέων μας σε επίκαιρα θέματα.

Με τη φίλη της, δημοσιογράφο-παρουσιάστρια Δημήτρα Μακρυγιάννη

Στήριγμα της η καλή της φίλη, Φρίντα Γιαννιτσά

Σε μια σεμνή τελετή τιμήθηκαν όσοι συνέβαλαν στο έργο αφιλοκερδώς στο έργο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού

Η Δρ. Αθηνά Μιχαηλίδου και η Βανέσσα Κυπριανού

Η Δήμητρα Μακρυγιάννη, η Μύρια Γεροκώστα, η Πηνελόπη Προκοπίου και η Γιώτα Κουφαλίδου

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: