22.9 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΘΑΝΑΣΗΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: EΝΑ ΑΝΕΡΓΙΑΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΟΤΕ…ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ...

ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: EΝΑ ΑΝΕΡΓΙΑΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΟΤΕ…ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ

-

Μια μακροσκελή ανάρτηση για το σύστημα που δεν ξεχνά ποτέ…ενώ άλλα θέματα ξεχνιούνται, ανάρτησε πριν από λίγο ο Θανάσης Δρακόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός περιγράφει με γλαφυρό ύφος όλα όσα συμβαίνουν όταν είσαι άνεργος και δεν ζεις σε ένα οροφοδιαμέρισμα στο Λονδίνο.

«Και αφού εδώ και μήνες περίμενα με κόπο και ιδρώτα το υπέρογκο ποσό από το ανεργειακό του μήνα Σεπτέμβρη 2020, και μετά από αρκετά διαδικτυακά πέρα-δώθε ζητώντας μου το ένα χαρτί, το άλλο χαρτί,  το τάδε χαρτί, ξανά το ίδιο χαρτί κ μετά πάλι το ίδιο χαρτί (μόνο χαρτί υγείας που δεν μου ζήτησαν) αποφάσισα να πάω από κοντά να δω τι συμβαίνει. Πάω το πρωί παραμονή πρωτοχρονιάς λίγο πριν φύγει αυτό το έτος (μάνα μου ρε ήντα καλό έτος) και πάω να τους ρωτήσω μήπως συμβαίνει κάτι! Για να ξέρω πως και τι θα πληρώσω από υποχρεώσεις!

«Και πέρασαν τα χρόνια και οι καιροί και το 2021 μας βρήκε ωραία και καλά και επίδομα δεν μπήκε! Άουτς!!»

Θα παω St. Moritz της Ελβετίας για σκι;;;;;;;;;θα κλείσω αυτό το οροφοδιαμέρισμα στο Hampstead του Βόρειου Λονδίνου;;;;;; Καταλαβαίνετε τη θέση μου! Αυτοί με διαβεβαίωναν πως έχει εκδοθεί η επιταγή και ότι θα πληρωθείτε αυτή τη βδομάδα . Μα είστε σίγουροι;; ξαναρωτώ…..  Ναιιι μα ναι μα ναιιιιι μανέ (μανέ ίσον χαζέ για τους Ελλαδίτες) αυτή τη βδομάδα ,ορίστε κ ο λογαριασμος που θα μπουν είναι ο σωστός;;;; με ρωτάνε!!!! Μισό να δω …(επειδή δόξα το θεό σαν ηθοποιός εγώ αρκετά χρήματα στην άκρη κ σε αρκετές τράπεζες)ναιιι τους λέω σωστός ο λογαριασμός μπας κ λογαριαστούμε επιτέλους! Και πέρασαν τα χρόνια και οι καιροί και το 2021 μας βρήκε ωραία και καλά και επίδομα δεν μπήκε! Άουτς!!

Κάτι ένιωθα βέβαια ότι μπήκε αλλά δεν είναι τις παρούσης! Ξανά Άουτς! Και ξανά Άουτς άουτς!! Βρε τι μέσον έβαλα….τι την κόρη του περιπτερά, τι τον ταχυδρόμο που χτυπάει πάντα δύο φορές και τη τρίτη χτυπάγαμε μαζί το κεφάλι μας στο τοίχο…. τη την Siri από το iPhone

«Θα πληρωθείτε την άλλη βδομάδα ………και πως είναι δυνατόν εν καιρώ πανδημίας της λέω που έκλεισαν τα πάντα να κρατάτε αυτό το αστρονομικό ποσό;;;; και η ευγενική κυρία τότε μου λέει………!»

βρε τίποτα!!!! (Βέβαια λειτουργώ πάντα με μέσον κ έχω πάντα ανθρώπους να με βοηθήσουν όταν πρέπει! Τον Ρομπέν των δασών, τον κοντορεβυθούλη, τους σαράντα κλέφτες…αυτοί βέβαια αυξήθηκαν τα τελευταία χρόνια). Και αφού άκουσα για μία κ χίλιες νύχτες παραμύθια της χαλιμάς ,αποφάσισα να πάω κ πάλι να ρωτήσω μιας κ φτάσαμε στα τέλη βλεβάρη κ γω στό έλος πριν το τέλος! Και βγαίνει μια ευγενική Κυρία και μου λέει μα είχατε μία οφειλή από το 2014 και το ποσό δεσμεύτηκε!(Αμέσως γκρεμίστηκε το st.moritz….. 10 ρίχτερ χτύπησαν το οροφοδιαμέρισμα στο Hambstead του βόρειου Λονδίνου.) Γυρνάω ήρεμα και της λέω σας θυμίζω ότι σας ρώταγα ξανά και ξανά, και ξανά, Και ξανά,μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα και μου λέγατε Όχιιιιι….. θα πληρωθείτε την άλλη βδομάδα ………και πως είναι δυνατόν εν καιρώ πανδημίας της λέω που έκλεισαν τα πάντα να κρατάτε αυτό το αστρονομικό ποσό;;;; και η ευγενική κυρία τότε μου λέει………!

Άχ Κύριε Δρακόπουλε το σύστημα δεν ξεχνάει ποτέ!!!!! Συγκίνηση μεγάλη με έπιασε τότε και δάκρυα άρχισαν να κυλάνε από τα μάτια μου! Και άρχισα να φωνάζω και να χορεύω μαζί με αυτή την οφειλή σαν την Οφηλία !!! Αχ ευτυχώς ….Αχ τι ωραία ….Επιτέλους ζούμε σε μια υπέροχη κοινωνία όπου όλα βαίνουν καλώς ….και το σύστημα Δεν Ξεχνάει ποτέ!!!!…………..για κάποιους!!!»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: