fbpx
31.7 C
Nicosia
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΗΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: O Kύπριος αθλητής που μιλούν με τα καλύτερα λόγια-Άρθρο ελληνικής...

ΗΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: O Kύπριος αθλητής που μιλούν με τα καλύτερα λόγια-Άρθρο ελληνικής ιστοσελίδας έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά (Φώτο)

-

Με τα καλύτερα λόγια μιλούν για τον Κύπριο αθλητή ενόργανης γυμναστικής Ηλία Γεωργίου, ο οποίος βρίσκεται στον τελικό του συνθέτου ατομικού στην 7η επίδοση. Η ελληνική ιστοσελίδα Sports Feed αναφέρει ότι η κυπριακή ομοσπονδία παραδίδει μαθήματα οργάνωσης ομοσπονδίας και ανάδειξης αθλητών με τον Ηλία Γεωργίου αλλά και τον Μάριου Γεωργίου στο δίζυγο ο οποίος μάλιστα είναι και πρώτος επιλαχόντα και ο Ηλίας ο δεύτερος.

Με τον τίτλο «Η Κύπρος έβαλε γυαλιά στην ελληνική Ομοσπονδία Γυμναστικής» περιγράφει τις αποδόσεις των δύο Κύπριων και σχολιάζει με τα καλύτερα λόγια τους αθλητές μας.

«Φτάσαμε στο 2021 για να διαπιστώσουμε για τα καλά πλέον πως η ελληνική γυμναστική έχει φορτωθεί ολόκληρη στις πλάτες του ταλαιπωρημένου (από τραυματισμούς) 31χρονου και πως η κυπριακή ομοσπονδία παραδίδει μαθήματα οργάνωσης ομοσπονδίας και ανάδειξης αθλητών. Ο Πετρούνιας κάνει συντήρηση δυνάμεων για να δώσει το παρών στους Ολυμπιακούς του 2024 στο Παρίσι. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι τότε θα αγωνιστεί σε επιλεγμένους αγώνες μόνο. Επίσης σημαίνει ότι η Ελλάδα μετά βίας θα εμφανίζεται ως όνομα στα παγκόσμια πρωταθλήματα και στα ευρωπαϊκά θα ψάχνει την ευκαιρία.
Από την άλλη η Κύπρος έβαλε αθλητή στον τελικό του συνθέτου ατομικού, τον Ηλία Γεωργίου και μάλιστα με την 7η επίδοση, ο ίδιος αθλητής μπήκε στον τελικό του μονόζυγου (πάλι με την 7η επίδοση) ενώ στο δίζυγο ο Μάριος Γεωργίου είναι πρώτος επιλαχόντας και ο Ηλίας Γεωργίου 2ος.
Μια χώρα με μικρότερο πληθυσμό και χωρίς την παράδοση που έχει η Ελλάδα των Ολυμπιακών, παγκόσμιων και ευρωπαϊκών μεταλλίων, έχει βάλει τα γυαλιά στην ΕΓΟ που την τελευταία 5ετία δείχνει να έχει επαναπαυτεί στον Πετρούνια».

Να θυμίσουμε ότι ο Ηλίας Γεωργίου κατάφερε να ανέβει στο βάθρο δύο φορές κατακτώντας δύο αργυρά μετάλλια στο δίζυγο και το μονόζυγο και να σηκώσει την Κυπριακή σημαία ψηλά στην Αίγυπτο. Ο αθλητής μας  συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές της γυμναστικής στο παγκόσμιο χώρο.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΙΡΟΣ: Σκόνη με αυξημένη θερμοκρασία

Αυξημένη είναι η σκόνη στην ατμόσφαιρα σε συνδυασμένο με την άνοδο της θερμοκρασίας σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία.  Η θερμοκρασία μέχρι την Τετάρτη, θα σημειώσει...