22.9 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ«ΖΗΛΙΑΡΟΓΑΤΟΣ»: Έρχεται στην Πάφο με την Ελένη Φιλίνη, Νέλλη Γκίνη, Πέτρο Πέτρου...

«ΖΗΛΙΑΡΟΓΑΤΟΣ»: Έρχεται στην Πάφο με την Ελένη Φιλίνη, Νέλλη Γκίνη, Πέτρο Πέτρου και πλειάδα γνωστών ηθοποιών

-

Η θεατρική παράσταση «Ζηλιαρόγατος» του αείμνηστου Γεώργιου Ρούσσου έρχεται για μόνο μια παράσταση στην Πάφο, με την παρουσία του Κύπριου ηθοποιού Πέτρου Πέτρου και άλλων γνωστών ηθοποιών όπως η Ελένη Φιλίνη και συνεργασία της Νέλλης Γκίνη.

Η παράσταση θα ανέβει στις 18 Σεπτεμβρίου στο Μαρκίδειο Θέατρο στις 20.30 υπό τη σκηνοθεσία του Γιώργου Φρατζεσκάκη. Ο «Ζηλιαρόγατος» με την θεατρική εταιρεία «Ευ(Φ)ορία γέλωτος», η οποία μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία με το «Ένας βλάκας και μισός» του Ψαθά, επιμένει και φέτος ελληνικά.

Η θεατρική εταιρεία, στην οποία συμμετέχει ο συμπολίτης μας ηθοποιός Πέτρος Πέτρου, ταξιδεύει από την Αθήνα στην Πάφο αποκλειστικά για να παρουσιάσει την εν λόγω παράσταση στο θεατρόφιλο κοινό της πόλης, σε συνεργασία με τον Δήμο Πάφου. Η παράσταση έχει ήδη ανέβει με μεγάλη επιτυχία σε πολλές περιοχές της Ελλάδας το καλοκαίρι.

Ο Γεώργιος Ρούσσος έγραψε το θεατρικό έργο «Ο εραστής έρχεται» στο οποίο βασίστηκε η γνωστή ελληνική κωμική ταινία του Γιώργου Τζαβέλλα «Ο Ζηλιαρόγατος», το 1956, με πρωταγωνιστές τον Βασίλη Λογοθετίδη και την Ίλια Λιβυκού.Πρόκειται για μια κωμωδία που αφηγείται την προσπάθεια της Λέλας να τραβήξει την προσοχή του άντρα της, Πότη, μέσω της εφεύρεσης ενός φανταστικού εραστή.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν πλειάδα γνωστών ηθοποιών όπως ο Μάκης Πατέλης, Ελένη Φιλίνη, Οδυσσέας Σταμούλης, Πέτρος Πέτρου, Κυριακή Γάσπαρη, Αθανασία Τσουμελέκα και Μαρία Κοκκινίδου. Συνεργάζεται η συνεργάζεται η Νέλλυ Γκίνη.

Το έργο έχει σημειώσει επιτυχία στην Ελλάδα και τώρα ανεβαίνει στην Πάφο για μία μοναδική παράσταση, με εισιτήρια διαθέσιμα από το ticketbox.com.cy, το Kings Avenue Mall και το Μαρκίδειο Θέατρο (τιμή: 10 ευρώ).

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: