fbpx
23.6 C
Nicosia
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΜΟΔΑΖΑΧΑΡΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥ: ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ-ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΤΙΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΝΕΤΣΑ...

ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥ: ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ-ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΤΙΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΝΕΤΣΑ ΤΡΙΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΕΠΟΧΗ

-

Ο γνωστός Fashion Pr και Marketeer Ζαχαρίας Πέτρου, ο οποίος καθ’ όλη την τηλεοπτική σεζόν προτείνει με το ένθετο μόδας της καθημερινής εκπομπής «Όμορφη Μέρα κάθε μέρα» επιλέγει για τις αναγνώστριες του coffeevibesmagazine τρεις  Ελλαδιτίσσες ταλαντούχες ηθοποιούς που άφησαν το δικό τους στίγμα με το στιλ και την προσωπικότητα  «ταξιδεύοντας» σε άλλες εποχές νοσταλγικές…

ΕΛΕΝΑ ΝΑΘΑΝΑΗΛ

Ο χορευτής Rudolf Nureyev όταν την αντίκρυσε δήλωσε ότι είναι το ωραιότερο πρόσωπο που γνώρισε ποτέ, ενώ ο Νίκος Κούρκουλος την φλέρταρε έντονα ! Το αγαπημένο πρόσωπο όλων των σχεδιαστών της εποχής, το απόλυτο IT girl των 70’s ! Αξίζει να σημειωθεί πως όταν η μοναδική Ελληνίδα που προτάθηκε για εξώφυλλο στην Ιταλική Vogue! Χαρακτηριστικά looks της, τα καφτάνια, τα μίνι φορέματα ,τα παντελόνια καμπάνα, t-shirts εφαρμοστά και ένα στυλ hippie! Ατού στην εμφάνιση της το μαύρο μακρύ ίσιο μαλλί που κράτησε για χρόνια! Ο σχεδιαστής Γρήγορης Εγγλέζος πρόσφατα το 2016-2017 αποτέλεσε πηγή έμπνευσης του στη συλλογή Έλενα Ναθαναήλ ( ταινία εκείνο το Καλοκαίρι), και με επίδειξη μόδας στη Λάρνακα, με guest μοντέλο, την Βίκυ Κουλιανού!

ΡΙΚΑ ΔΙΑΛΥΝΑ

Από μικρή σταρ αφού στέφθηκε σταρ Ελλάς στην εποχή της! Ηθοποιός που μέσα στην πορεία της, και στην καριέρα της, υπήρξε στην Ιταλία και στο Hollywood! Ο Φρανκ Σινάτρα γοητεύτηκε από την ομορφιά της και το δήλωσε έντονα! Μια κυρία που ήταν πρωτοποριακή στο ντύσιμο τις δεκαετίας 60-70.

Ακόμη μέχρι και σήμερα το στυλ της είναι με πολύ γούστο! Η Ελληνίδα Σοφία Λόρεν, όπως πολλοί την χαρακτήριζαν, με τα ωραία πόδια και τα hot pants, στον τύπο και γενικά στο χώρο! Η φινέτσα μέχρι και σήμερα αναλλοίωτη!

ΜΕΛΠΩ ΖΑΡΟΚΩΣΤΑ

Η ηθοποιός με την πλούσια γκαρνταρόμπα αλλά κυρίως ενημερωμένη. Κλασσική κυρία πάντα , και το απόλυτο στυλ της Ελληνίδας Ντάμας στο θέατρο, στον κινηματογράφο αλλά και στην. προσωπική της ζωή, έως και σήμερα! Ηθοποιός, σεναριογράφος, μεταφράστρια, ένα πηγαίο ταλέντο! Ήταν η πιο περιζήτητη σε ρόλους Ντάμας και με ωραίο λόγο !

Ταγέρ, κάπες, γάντια, κάπελα, μεγάλα γυαλιά, κοντά μαλλιά στις περισσότερες τις εμφανίσεις, που ακόμα και το σικάτο βάδισμα της, έδινε ένα αέρα στιλάτο!

Ο γνωστός Fashion Pr και Marketeer Ζαχαρίας Πέτρου
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: