ΕΥΗ ΔΡΟΥΤΣΑ: «Γνώριζα τις εξωσυζυγικές σχέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη, τώρα δε θέλω ούτε να τον ξέρω» -Οι δηλώσεις για Λιγνάδη προκάλεσαν αντιδράσεις (Βίντεο)

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον οποίο γνωρίζει αρκετά χρόνια, μίλησε η γνωστή στιχουργός, Εύη Δρούτσα αναφέροντας κατηγορηματικά ότι σήμερα δε θέλει να τον ξέρει.

Η γνωστή στιχουργός παραδέχτηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό», πως γνώριζε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις, αλλά δεν γνώριζε μέχρι ποιο σημείο έφταναν αυτές ενώ όπως είπε πλέον δεν θέλει καν να τον ξέρει.«Δε θέλω να μιλήσω για τον Πέτρο Φιλιππίδη γιατί τον ήξερα πάρα πολύ καλά. Τώρα δε θέλω να τον ξέρω. Ήξερα ότι είναι σκληρός γενικώς, και στη ζωή του. Ήταν εγωπαθής. Στην προσωπική του ζωή υπήρχαν σχέσεις αλλά δεν ξέρω μέχρι που έφταναν αυτές οι σχέσεις. Ξέρω ότι υπήρχαν σχέσεις παρόλο που έχει μια υπέροχη σύζυγο… Δεν έπεσα από τα σύννεφα, αν νομίζεις ότι έπεσα από τα σύννεφα, όχι. Είπα πάλι καλά που βγήκαν και μιλήσανε» .

https://youtu.be/f9rRFYSQ5Qg

Όσον αφορά την υπόθεση Λιγνάδη, η Εύη Δρούτσα οι δηλώσεις της προκάλεσαν αντιδράσεις.

Εκεί που ψιλοδιαφωνώ με την υπόθεση Λιγνάδη, παρόλο που δεν τον ξέρω. Όταν πας με κάποιο παιδί, και το πληρώνεις και δέχεται να πάρει τα λεφτά το παιδί γιατί πήγε με κάποιον, γιατί πας μετά από χρόνια και λες “αυτός με βίασε”; Γιατί πήγες και πληρώθηκες; Ή αυτό που λένε ότι στη γειτονιά του καθόταν στο παγκάκι και ήταν αγόρια δίπλα του. Και τι με νοιάζει εμένα ποιος είναι; Εμένα μπορεί να είναι δέκα γυναίκες. Τι θα πει αυτό; Αυτά τα θεωρώ τόσο γελοία, αναχρονιστικά. Δεν ξέρω του Λιγνάδη από πού ξεκίνησε, τι έγινε. Το θεωρώ πολύ πιο μικρό από του Φιλιππίδη. Δεν είναι κάποιο παιδί από το θέατρο που είπε “με τράβηξε, πήγε μαζί μου με το ζόρι, μου έκανε αυτό, μου έκανε εκείνο”. Δεν άκουσα εγώ κάτι τέτοιο. Εγώ άκουσα ότι πλήρωνε τα παιδιά που πηγαίνανε. Ας μην έπαιρναν τα λεφτά, ας μην πήγαιναν. Γιατί πρέπει να τα ρίχνουμε όλα στους άλλους και δεν τα ρίχνουμε στον εαυτό μας; Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Λέει “Α το κοριτσάκι μου πήγε αυτός και το…”. Αυτή γιατί κάθισε; Και μετά πάει και λέει “Όχι μαμά, με βίασαν”. Πώς σε βίασαν; Μετά το #metoo βγήκε το “σε βίασαν”, πρώτα το είχες μούγκα. Γιατί; Μπλεχτήκαμε”.

Hot this week

ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ: Στο «μικροσκόπιο» η εικόνα καθαριότητας σε εκκλησίες μετά από αντιδράσεις κατοίκων-(Φώτο)

Ανησυχία και προβληματισμό εκφράζουν κάτοικοι της κοινότητας Κοκκινοτριμιθιάς και...

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝ: Έφυγε από τη ζωή ο Κύπριος ζωγράφος και συγγραφέας

Ένα δυσαναπλήρωτο κενό στον πολιτιστικό χάρτη της Κύπρου αφήνει...

ΒΟΥΛΗ: Νέος νόμος για σκύλους εγκρίθηκε μετά από 10 χρόνια – Τι αλλάζει για ιδιοκτήτες και αδέσποτα

Μετά από περίπου δέκα χρόνια συζητήσεων και διαβουλεύσεων, η...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ποιος είναι ο 28χρονος που απουσιάζει από την οικία του

Στην δημοσιότητα δόθηκε η φωτογραφία του 28χρονου, που αγνοείται...

Topics

ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΜΙΘΙΑ: Στο «μικροσκόπιο» η εικόνα καθαριότητας σε εκκλησίες μετά από αντιδράσεις κατοίκων-(Φώτο)

Ανησυχία και προβληματισμό εκφράζουν κάτοικοι της κοινότητας Κοκκινοτριμιθιάς και...

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝ: Έφυγε από τη ζωή ο Κύπριος ζωγράφος και συγγραφέας

Ένα δυσαναπλήρωτο κενό στον πολιτιστικό χάρτη της Κύπρου αφήνει...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ποιος είναι ο 28χρονος που απουσιάζει από την οικία του

Στην δημοσιότητα δόθηκε η φωτογραφία του 28χρονου, που αγνοείται...

ΛΑΡΝΑΚΑ-ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Κανονικά πλέον η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο μετά την προσωρινή ακινητοποίηση φορτηγού

Ο αυτοκινητόδρομος Λάρνακας–Αμμοχώστου, στο ύψος της περιοχής Αβδελλερού, δόθηκε...

ΘΟΚ: Δωρεάν εισιτήρια για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου (ΘΟΚ) γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα...

Related Articles

Popular Categories