fbpx
12.8 C
Nicosia
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ: Στην κοπή της βασιλόπιτας-Ποιος ήταν ο τυχερός-(Φώτο)

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ: Στην κοπή της βασιλόπιτας-Ποιος ήταν ο τυχερός-(Φώτο)

-

Με σημαντική παρουσία δημοσιογράφων από πολλά ΜΜΕ, καθώς και αρκετών εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου 2024 η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της Ένωσης Συντακτών Κύπρου στη Δημοσιογραφική Εστία.

Στη δεξίωση παρέστησαν επίσης ολιγομελής αντιπροσωπεία δημοσιογράφων από την Ελλάδα μ’ επικεφαλής τον Πρόεδρο της ΠΟΕΣΥ Σωτήρη Τριανταφύλλου, καθώς και αντιπροσωπεία Τουρκοκυπρίων συναδέλφων μ’ επικεφαλής τον Πρόεδρο του Τ/κ Συνδέσμου Δημοσιογράφων Εμίν Ακκόρ.

Ο Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης και ο Γιώργος Φράγκος

Τη βασιλόπιτα έκοψαν ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης και ο Πρόεδρος της ΕΣΚ Γιώργος Φράγκος. Ο Εκπρόσωπος εξήρε την αγαστή συνεργασία μεταξύ Κυβέρνησης και ΕΣΚ και ευχήθηκε στους δημοσιογράφους κάθε καλό για τη νέα χρόνια.

Ο Πρόεδρος της Οργάνωσης αναφέρθηκε στις δυσχερείς συνθήκες που βιώνει ο δημοσιογραφικός κλάδος, τόνισε την ανάγκη για συλλογικούς αγώνες για βελτίωση των συνθηκών εργασίας και ευχήθηκε υγεία σε όλους, αλλά και ποιοτικότερη και διεισδυτικότερη δημοσιογραφία προς όφελος όλων.

Ο Γιάννης Αντωνίου και η Χριστίνα Πελεκάνου

Ο τυχερός που βρήκε το φλουρί στη βασιλόπιτα της ΕΣΚ είναι ο συνάδελφος Γιάννης Κακαρής, συντάκτης στην εφημερίδα «Χαραυγή», ο οποίος και κερδίζει ένα διπλό εισιτήριο μετ’ επιστροφής, σε προορισμό της επιλογής του, προσφορά της εταιρείας AEGEAN.

Ο Παναγιώτης Παπαδημητρίου, ο Τάκης Χατζηδημητρίου και ο Θανάσης Τσόκκος

Ο Τάκης Χατζηδημητρίου και η Έλενα Σταύρου

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: