fbpx
30.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Όταν η πρόεδρος της Βουλής συνάντησε τον «Αβέρωφ Νεοφύτου»- «Και...

ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Όταν η πρόεδρος της Βουλής συνάντησε τον «Αβέρωφ Νεοφύτου»- «Και εγώ σε αγαπώ πρόεδρε μου…»-(Βίντεο-Φώτο)

-

Μια ευχάριστη έκπληξη είχε η Αννίτα Δημητρίου κατά την εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας του Ομίλου «G&P Lazarou Estate Agents» όταν συναντήθηκε με τον «Αβέρωφ Νεοφύτου».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την τέλεση αγιασμού από τον Θεοφιλέστατο Χορεπίσκοπο Καρπασίας Χριστόφορο και εκλεκτούς προσκεκλημένους, μεταξύ των οποίων και η πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου. Μετά την κοπή της Βασιλόπιτας, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους παρευρισκομένους και να απολαύσει την εμφάνιση του «Αβέρωφ Νεοφύτου», που δεν ήταν άλλος από τον μίμο Λουκά Κωνσταντίνου.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια όμορφη συνομιλία μεταξύ της προέδρου της Βουλής, η οποία υποστηρίζει τη σάτιρα χωρίς ενστάσεις, όπως έχει δείξει πολλές φορές. Ο Λουκάς Κωνσταντίνου, στο ρόλο του Αβέρωφ Νεοφύτου, καλωσόρισε την Αννίτα Δημητρίου και δεν δίστασε να της πει ότι κάποτε βρισκόταν ο ίδιος στη θέση της.

«Έφαγες με λάχανο ρε Αννίτα…»

Να σημειωθεί ότι ο Λουκάς Κωνσταντίνου είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Στροβόλου και είναι ένα άτομο που λέει τα πράγματα ρητά, χωρίς να διστάζει ποτέ να εκφράσει ανοικτά τη γνώμη του, λόγω και της φύσης της δουλειάς του.

H Mιράντα και ο Πέτρος Λάζαρου, η Αννίτα Δημητρίου και ο Θεοφιλέστατος Χωρεπίσκοπος Καρπασίας, Χριστοφόρος

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Ξανά στο γήπεδο, όπως παλιά -(Φώτο)

Οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, οι θρύλοι του παρελθόντος, που κάποτε αγωνίζονταν στον αγωνιστικό χώρο, επέστρεψαν στο γήπεδο για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα, την...