Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου, 2025
8.8 C
Cyprus

ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ: «ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ, ΜΕ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΞΙΝΗ» (βίντεο)

- Advertisement -

Τα συναισθήματα της, στον υπέρτατο βαθμό δείχνει η Έλλη Κοκκίνου στους δικούς της ανθρώπους…Για όλους τους άλλους θεωρεί ότι είναι ξινή και απόμακρη.

Σε μια εξομολογητική συνέντευξή της, η Έλλη Κοκκίνου μίλησε ανάμεσα σε άλλα σε συνέντευξή της στο Θέμη Γεωργαντά της εκπομπής After Dark, για την κουμπάρα της, Τζένη αλλά και για την ίδια.  «Η Τζένη είναι κουμπάρα μου, έχει βαφτίσει τον γιο μου. Το συμβάν της Τζένης το ήξερα πολλά χρόνια. Είμαι από τους ανθρώπους που είμαι κοντά της. Γνώριζα πόσο την πόναγε αυτό, ήταν μια πληγή μέσα της και όταν την έβλεπα να το καταθέτει δημόσια ένιωσα ότι ξαλάφρωσε»

Η ερμηνεύτρια μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω της καραντίνας, τους φόβους της αλλά και το νέο της άλμπουμ που ονομάζεται «Τα συναισθήματά μου», τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει την περίοδο της καραντίνας, αλλά και τη φοβία της σχετικά με τον covid-19, εξαιτίας μιας περιπέτειας υγείας που είχε στο παρελθόν.Αυτό όμως που αποκάλυψε είναι η σχέση με το γιο της η οποία είναι περήφανη αλλά και για τη μοναξιά που βιώνει λόγω της καραντίνας. «Δεν έχω βγει έξω ούτε για φαγητό εδώ και ένα χρόνο.Το καλοκαίρι ήμουν κλεισμένη στο εξοχικό μου. Επισήμως δεν ανήκω στις ευπαθείς ομάδες αλλά είμαι στις δύσκολες ομάδες».

«Έχω άσθμα από 3 ετών και κάνω εισπνεόμενων. Το 2001 είχα μπει νοσοκομείο για 3 βδομάδες και 3 μέρες μπήκα στην εντατική. Νοσηλεύτηκα με πνευμονία, λοίμωξη αναπνευστικού και πνευμοθώρακα. Είμαι από αυτούς που δεν πρέπει να περάσουν κοροναϊο».

Όσον αφορά τον χαρακτήρα της η γνωστή ερμηνεύτρια δεν διστάζει να κάνει αυτοκριτική «Δείχνω τα συναισθήματά μου σε υπέρτατο βαθμό, αλλά εκεί που θέλω. Στους φίλους μου είμαι πολύ χυμώδης. Κάποιοι που δεν με ξέρουν, με νομίζουν ξινή, γιατί είμαι απόμακρη. Δεν είναι έτσι όμως, είναι η άμυνά μου».

Hot this week

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ: Η ΕΕ δίνει €2,3 εκατ. προκαταβολή στην Κύπρο

Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε να καταβάλει προκαταβολή ύψους €2,3...

CHRISTMAS CATWALK: Φοιτητές, σχεδιαστές και φινάλε με Afroditi Hera – Γαβαλάς και Κουφαλίδου έκλεψαν την παράσταση

Δυνατές δημιουργίες, χιούμορ και συγκίνηση χαρακτήρισαν το φετινό Christmas...

ΛΙΟΠΕΤΡΙ: Ξύλα, πέτρες και πανικός στη μέση του δρόμου-Η Αστυνομία ψάχνει τους δράστες

Συμπλοκές και ξυλοδαρμοί με πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα...

ΝΕΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Πολίτες αμφισβητούν την κακοκαιρία – Προσοχή συστήνει η Μετεωρολογική Υπηρεσία

Αρκετοί πολίτες εκφράζουν αμφιβολίες για την ένταση της κακοκαιρίας...

Topics

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ: Η ΕΕ δίνει €2,3 εκατ. προκαταβολή στην Κύπρο

Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε να καταβάλει προκαταβολή ύψους €2,3...

CHRISTMAS CATWALK: Φοιτητές, σχεδιαστές και φινάλε με Afroditi Hera – Γαβαλάς και Κουφαλίδου έκλεψαν την παράσταση

Δυνατές δημιουργίες, χιούμορ και συγκίνηση χαρακτήρισαν το φετινό Christmas...

ΛΙΟΠΕΤΡΙ: Ξύλα, πέτρες και πανικός στη μέση του δρόμου-Η Αστυνομία ψάχνει τους δράστες

Συμπλοκές και ξυλοδαρμοί με πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα...

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: 18μηνο αγοράκι νεκρό μετά από επίθεση οικογενειακού σκύλου

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στη Ζάκυνθο, όπου ένα αγοράκι μόλις...

ΚΑΚΟΠΕΤΡΙΑ: 47χρονος επιτέθηκε σε αστυνομικούς με γυάλινο μπουκάλι

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (05/12), μέλη του...

Related Articles

Popular Categories