fbpx
16.9 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕΛΙΤΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ: Ξεσπά εναντίον της Δόξας Κωμοδρόμου- Και των ιθυνόντων που υπέγραψαν...

ΕΛΙΤΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ: Ξεσπά εναντίον της Δόξας Κωμοδρόμου- Και των ιθυνόντων που υπέγραψαν τις υπερωρίες

-

Η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια Ελίτα Μιχαηλίδου επικρίνει την στάση που τήρησε η άλλοτε συνάδελφος της στο ΡΙΚ , Δόξα Κωμοδρόμου σε σχέση με τις υπερωρίες, καλώντας παράλληλα όσοι εμπλέκονται να παραιτηθούν για λόγους ευθιξίας.

Όπως διευκρινίζει η Ελίτα Μιχαηλίδου το θέμα δεν είναι προσωπικό αλλά το ξέσπασμα της αφορά λόγους αρχής. Η γνωστή δημοσιογράφος απαντούσε σε χρήστη του διαδικτύου ο οποίος έβγαλε στην δημοσιότητα για άλλη μια φορά τις υπερωρίες της Δόξας Κωμοδρόμου. Παράλληλα στην ανάρτησή της, η γνωστή δημοσιογράφος διευκρινίζει ότι ο πρόεδρος οφείλει να αποστασιοποιηθεί από όλο αυτό το θέμα.

«Δεν μας σέβεστε αγαπημένη Δόξα. Δεν σέβεστε άξιες;;; Και ακόμα δεν είναι ντροπή να διεκδικεί κανείς (μετά από όλα αυτά που θίγουν το μέσο ΠΟΛΙΤΗ) που αφήνει παιδιά και δουλειές για να συμμετέχει σε μια πορεία υπόθεση ανθρωπιάς; Που φτάσαμε! Έχει και η ντροπή τα όρια της- αυτό που λέμε και η ντροπή ντρέπεται…

Τελικά σε αυτόν το τόπο «επειδή μπορείς να το κάνεις- το κάνεις, και όποιον πάρει ο χάρος;» Απλά επειδή μπορείς…!!!! Και όμως! Πόσες φορές να θίγει αυτός ο κόσμος με τα δικαιώματα του κλειστά από βραχυκυκλωμένες δημόσιες υπηρεσίες- πόσες φορές να αδικηθεί μπροστά σε εσάς που «επειδή μπορείτε το κάνετε;» Μια κατά τα αλλά συμπαθέστατη πρώην Συνάδελφος, η Δόξα Kωμοδρόμου, θα έπρεπε να είχε συνταχθεί με τον κόσμο και την υπηρεσία προς τον κόσμο εάν από το πόστο της ΘΕΛΕΙ να υπηρετήσει. Βαρεθήκαμε τους ενστερνιστες! Τις προηγούμενες δυο θητείες βγήκε το μάτι μας έξω και η ψυχή μας από δαύτους! Αρκεί. Επιδείξετε πρόθεση για υπηρεσία επιτέλους… που είναι η τιμή;

Πρέπει κάτι να γίνει!!! Δεν πάει άλλο γυρνάει σε εμάς – υποφέρει ο απλός άνθρωπος! Πρέπει να σεβαστούν! Εγώ αξιώνω παραίτηση – ευθιξία – κάτι- ΑΛΛΙΩΣ για φτύσιμο ΚΑΙ ποιος υπέγραψε; Ποιος τα έλεγξε; Ποιος της τα έταξε; Ποιοι επισημοποιούν αυτή τη δυσωδία;»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: