Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025
10.1 C
Cyprus

ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ: ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ

- Advertisement -

Με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα του πατέρα η Ελεονώρα Μελέτη τίμησε τους άντρες της ζωής της, με μια γλυκιά ανάρτηση δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους τον πατέρα της αλλά και τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη.

«Στη πρώτη φωτογραφία είναι ο μπαμπάς μου. Ιδιαίτερος, πανέξυπνος, αυτοδημιούργητος, καλός άνθρωπος, πιστεύω ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου. Όχι στη τηλεόραση, στα γραπτά μου… «γράφε» μου έλεγε πάντα.έχει απίστευτο χιούμορ, απίστευτο όμως, κ έναν τρόπο σκέψης που νομίζω έχω κληρονομήσει. Ξέρω πως έχω πάρει από εκείνον όλα μου τα ελαττώματα, αλλά τα πήρα γιατί πάνω του τα έβλεπα τέλεια. Είναι ο μπαμπάς μου κ τον αγαπώ έτσι όπως είναι. Μου λέει πάντα την αλήθεια, δεν με έχει καταπιέσει ποτέ, κ έχει περάσει ώρες να με ακούει να του μιλάω για τα προσωπικά μου, σε μια προσπάθεια μου να μάθω πως σκέφτονται οι άντρες. 3 πράγματα μου έλεγε πάντα πως δεν εξαγοράζονται. Η αγάπη ελευθερία κ η αξιοπρέπεια. Αααα, κ η ευγνωμοσύνη.

Στη δεύτερη φωτογραφία βλέπετε τον άλλο πατέρα στη ζωή μου. Τον πατέρα της κόρης μου. ένας ενεργός, δραστήριος, τρυφερός πατέρας, που σίγουρα η Αλεξάνδρα μεγαλώνοντας θα έχει όλο κ πιο ψηλά μέσα της. Χρόνια πολλά σε όλους του μπαμπάδες του κόσμου… βιολογικούς, θετούς, ενεργούς, χωρισμένους- ενεργούς, σε όλους εκείνους που τους έδωσε η ζωή με όποιον τρόπο το ρόλο του πατέρα…».

Hot this week

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΡΑΦΑΕΛΑ-ΧΡΙΣΤΟΣ: Έτοιμοι να ανέβουν στη σκηνή – Ποιοι διακρίθηκαν για την Κύπρο στο Junior Eurovision-(Bίντεο)

Η Ραφαέλλα και ο Χρίστος ετοιμάζονται να εκπροσωπήσουν απόψε...

Topics

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Φωτιά σκόπιμα στη μέση δρόμου στη Μέσα Γειτονιά

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη...

ΚΑΙΡΟΣ: Πάρτε ζακέτα… Πτώση της θερμοκρασίας τις βραδινές ώρες

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις σήμερα, όμως η πτώση...

Related Articles

Popular Categories