22.8 C
Nicosia
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕΛΕΩΝΟΡΑ ΚΑΪΖΕΡ: Θα μοιραστεί τις εμπειρίες της ως αναλογική αστροναύτης η 22χρονη...

ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΚΑΪΖΕΡ: Θα μοιραστεί τις εμπειρίες της ως αναλογική αστροναύτης η 22χρονη συμπατριώτισσα μας (Φώτο)

-

Στην Εβδομάδα Αστρονομίας και Ρωσικής Κοσμοναυτικής στην Αθήνα αλλά και στο ΚΙΤΙΟΝ Planet Arium Οbservatory and Planetarium στην Λάρνακα, θα συμμετέχει η 22χρονη αστροφυσικός και αναλογική αστροναύτης από την Πάφο για να διαφωτίσει το κοινό και να μοιραστεί τις εμπειρίες της.

Συγκεκριμένα, η συμπατριώτισσα μας θα συμμετέχει στην Εβδομάδα Αστρονομίας και Ρωσικής Κοσμοναυτικής που διοργανώνει το Ελληνικό Μουσείο Μετεωριτών στην Αθήνα και ο Logos Slovo με την Ρωσική Πρεσβεία. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν για πέντε ημέρα από τις 24 μέχρι τις 28 Νοέμβρη ενώ η Ελεωνόρα Καϊζερ θα συνδεθεί στις 25 Νοεμβρίου με zoom για να συζητήσει μαζί με τους παρευρισκόμενους, τι είναι οι αναλογικές αποστολές, γιατί είναι σημαντικές και γενικότερα την καθημερινότητα ενός αναλογικού αστροναύτη, ενώ θα λύσει και απορίες του κοινού.

Παράλληλα, στις 30 Νοεμβρίου η Ελεωνόρα Καϊζερ θα συνδεθεί και πάλι με zoom με το ΚΙΤΙΟΝ Planet Arium Οbservatory and Planetarium που εδρεύει στην Λάρνακα,  όπου και πάλι θα μιλήσει για όλη αυτή την εμπειρία που αποκόμισε μέχρι σήμερα ως αναλογική αστροναύτης. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει την συμπατριώτισσα μας από την πλατφόρμα Ζοοm το οποίο είναι ανοικτό δωρεάν για όλους.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: