fbpx
30.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΪΡΑ: Ο ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ

ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΪΡΑ: Ο ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ

-

Πρόταση γάμου δέχτηκε η Ελένη Φουρεϊρα από τον αγαπημένο της Αλμπέρτο Μποτία για να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας και το διαδίκτυο πήρε φωτιά. Το ζευγάρι σχεδιάζει να επισημοποιήσει τη σχέση του αλλά όχι στο άμεσο μέλλον.

Όπως είναι γνωστό η γνωστή ερμηνεύτρια θα αναλάβει τον ρόλο παρουσιάστριας στο House of Fame, και λίγο αργότερα θα παντρευτεί αφότου φυσικά τελειώσει και η πανδημία. Η αποκάλυψη έγινε χθες στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα από την Μαριλένα Καδιγιαννοπούλου που ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Ελένη Φουρέιρα δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της, Αλμπέρτο Μποτία και το παντρεύουμε το κορίτσι μας. Δέχτηκε. Είπε το ναι».

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά, ο γάμος δεν θα γίνει άμεσα, αφού προτεραιότητα της Ελένης Φουρέιρα είναι το νέο project που αναλαμβάνει με το House of Fame, αλλά και το να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα με την πανδημία του κορονοϊού.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Ξανά στο γήπεδο, όπως παλιά -(Φώτο)

Οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, οι θρύλοι του παρελθόντος, που κάποτε αγωνίζονταν στον αγωνιστικό χώρο, επέστρεψαν στο γήπεδο για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα, την...