19.2 C
Nicosia
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ: ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ 39ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ: ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ 39ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ

-

Στην αγκαλιά του συζύγου της Ανδρέα Καψάλη, γιόρτασε χθες Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου η Έλενα Παπαρίζου. Η γνωστή ερμηνεύτρια διανύοντας το δεύτερο απαγορευτικό δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους αλλά και από τα στενά της αγαπημένα πρόσωπα.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα με τις όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα στέλνοντας παράλληλα ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους την θυμήθηκαν στα γενέθλιά της.

Με τον αγαπημένο της σύζυγό, Ανδρέα Κάψαλη

«Σας ευχαριστώ και πάλι για τις πανέμορφες ευχές σας! Τελικά να τη μετρήσω την περσινή χρονιά στην ηλικία μου ή όχι; Αστειεύομαι… Όπως και να ‘χει η ζωή είναι ωραία, και πρέπει να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή της! Σας στέλνω όλη μου την αγάπη και σας εύχομαι και πάλι υγεία, αγάπη και ευτυχία σε όλους τους τομείς», έγραψε χαρακτηριστικά η Έλενα Παπαρίζου.

Με την μητέρα της
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος καιρός με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Ο καιρός σήμερα θα παραμείνει κυρίως αίθριος, με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι την Πέμπτη, φτάνοντας κοντά στις φυσιολογικές...