fbpx
30 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΕΛΕΝΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ: «ΖΩ ΤΟ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ…» (βίντεο)

ΕΛΕΝΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ: «ΖΩ ΤΟ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ…» (βίντεο)

-

Καμιά στήριξη δεν έχει λάβει μέχρι σήμερα η Έλενα Ευσταθίου ως βοήθεια από το κράτος λόγω του επαγγέλματος της αναφέροντας, ότι ο χώρος του πολιτισμού έχει πληγεί σε μεγάλο βαθμό και σε κάποιες περιπτώσεις ανεπανόρθωτα. «Οι απώλειες αυτές δεν μπορούν να ανακτηθούν πάει πέρασε ο χρόνος. Δεν υπήρξε, στήριξη από το κράτος. Είμαστε έρμαια των καταστάσεων. Προσωπικά δεν έχω πάρει κανένα βοήθημα γιατί ασχολούμαι με το τομέα του εμπορίου και δεν δικαιούμαι το επίδομα του καλλιτέχνη. Επίσης, να σου πω ότι έβαζα τις κοινωνικές ασφαλίσεις όταν δούλευα στο θέατρο».

Στην συνέντευξή της, στην εκπομπή «Από καρδιάς» της Καρολίνας Κυπριανού του AASTV σχολιάζει επίσης όλα αυτά που συμβαίνουν στο χώρο του θεάτρου όσον αφορά τις σεξουαλικές και λεκτικές παρενοχλήσεις «Θέλω να πιστεύω ότι θα έρθει η κάθαρση…Εάν δε, τσάμπα μάγκες θα είμαστε…Τώρα πρέπει να καθαρίσει. Δεν σημαίνει ότι όλοι είναι σοφρά στοιχεία…Τώρα εάν θέλει κάποιος να γίνει ηθοποιός πρέπει να το κάνει…Που θα ξεκινήσουν να φεύγουν όλα αυτά τα σοφρά στοιχεία που υπήρχαν στο χώρο. Σε όλους τους κλάδους συμβαίνει αυτό και όχι μόνο στο χώρο του θεάτρου. Τα πράγματα πρέπει να λέγονται την ώρα που συμβαίνουν για να καθαρίζει ο τόπος …»

«Παντοτε, υπηρχε μια μονιμη επαγγελματικη ανασφαλεια. Κανεις ενα συμβολαιο για τρεις μηνες και μετα πας σπιτι σου.

Η Έλενα Ευσταθίου θεωρεί ότι δεν υπήρξαν οι κατάλληλες συνθήκες για αυτό ξεκίνησαν τώρα να μιλούν. «Δεν είμαι άνθρωπος που κρύβομαι…είμαι ανοικτό βιβλίο. Δεν με ενδιαφέρει να είναι όλοι με το μέρος μου. Αλοίμονο να είχαμε όλοι την ίδια άποψη…Αυτό που έκανε ο Ανδρέας Φυλακτού είναι σπουδαίο…Δεν είναι μόνο ο Ανδρέας που ήταν μαθητής μου…»

Διευκρινίζει ότι εάν κάποιοι θέλουν να γίνουν ηθοποιοί, απλά για να γίνουν διάσημοι ή να βγάλουν λεφτά, καλύτερα να μην το κάνουν. Η ίδια αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο του εμπορίου γιατί ποτέ δεν υπήρχε η ασφάλεια του θεάτρου. «Πάντοτε, υπήρχε μια μόνιμη επαγγελματική ανασφάλεια. Κάνεις ένα συμβόλαιο για τρεις μήνες και μετά πας σπίτι σου. Έπρεπε να κάνω κάτι άλλο γιατί είμαι και μητέρα…Δεν έχω οποιονδήποτε θέμα από τη δουλειά μου εάν θέλω να κάνω θέατρο ή τηλεόραση».

Η ηθοποιός λόγω της περιπέτειας υγείας που πέρασε νοιώθει ένας άλλος άνθρωπος «Κάνω αυτό που θέλω και με εκφράζει. Ζω το τώρα, δεν έχω δεύτερες σκέψεις…Δεν υπάρχει λόγος να κρατάς τίποτε μέσα σου. Κανένας δεν θα σου πει μπράβο ή ευχαριστώ…Και πάντα να κρατάς την αξιοπρέπεια σου…Ήταν μια περιπέτεια που πέρασε γλυκά. Το πέρασα καλά…Το πολέμησα με τα μέσα της επιστήμης…».

https://youtu.be/qSS1YkJqrwI
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: