19.1 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕΛΕΝΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ: Εξοργισμένη με την ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας για την ανοιχτή...

ΕΛΕΝΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ: Εξοργισμένη με την ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας για την ανοιχτή πρόσκληση στους ηθοποιούς (Φώτο)

-

Εν αναμονή της ανακοίνωσης που ενδεχομένως θα κυκλοφορήσει η Ένωση Ηθοποιών μετά την ανοιχτή πρόκληση του Δήμου Λευκωσίας να παρευρεθούν όσοι ηθοποιοί θέλουν σε παρέλαση (αμισθί) με τα κουστούμια της επιλογής τους, η Κύπρια ηθοποιός ξέσπασε στο προσωπικό της προφίλ εναντίον του Δήμου Λευκωσίας.

«Δεν σας πέρασε καν από τον νου να αγοράσετε 4-5 παιδικές παραστάσεις που θα είχε και κάποιο νόημα. Η συμμετοχή των ηθοποιών, να σας θυμίσω ότι είναι επάγγελμα. Αλήθεια, πόση υποτίμηση ????????????????. Μένω ως εδώ γιατί θα πω βαριές κουβέντες και δεν θα είμαι στο πνεύμα των ημερών!».

Να θυμίσουμε, ότι στην ανοιχτή πρόσκληση του Δήμου Λευκωσίας αντέδρασαν αρκετοί ηθοποιοί, οι οποίοι διερωτώνται για αυτή την κίνηση χωρίς να ρωτηθούν.

Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων δράσεων του Δήμου Λευκωσίας για το 2021, απευθύνεται ανοιχτή πρόσκληση φιλοξενίας στους εξωτερικούς χώρους του Δήμου Λευκωσίας εν όψει της εορταστικής περιόδου. Οι πλατείες και oι δρόμοι της πόλης θα πλημμυρίσουν µε πλήθος εκδηλώσεων αλλά και Χριστουγεννιάτικες παρελάσεις, μοιράζοντας απλόχερα το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα. Η ανοιχτή πρόσκληση φιλοξενίας απευθύνεται και στην Ένωση Ηθοποιών Κύπρου µε μια ξεχωριστή δράση:”Christmas Actors… Tο Christmas Actors Parade αποτελεί μια στοχευμένη εμφάνιση που αφορά τις παραστατικές τέχνες (ηθοποιούς), προσκαλώντας τους ηθοποιούς της Κύπρου να φορέσουν το πιο αγαπημένο τους θεατρικό κοστούμι και να παρελάσουν µε μουσική της αρεσκείας τους στην Πλατεία Ελευθερίας (επάνω και κάτω διάζωµα), τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα: 17:00.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: