fbpx
20.8 C
Nicosia
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήBEAUTYΕΙΡΗΝΗ ΙΑΚΩΒΟΥ: Καθημερινή ρουτίνα περιποίησης προσώπου

ΕΙΡΗΝΗ ΙΑΚΩΒΟΥ: Καθημερινή ρουτίνα περιποίησης προσώπου

-

Κάθε Τετάρτη μέσα από τις σελίδες του https://coffeevibesmagazine.com, η Beauty Consultant – Makeup Artist Ειρήνη Ιακώβου του ΝΑ’Ι’ΑΔΑ  NATURE SPA, θα δίνει χρήσιμες συμβουλές. Σήμερα μας μιλά για την πρόληψη και την θεραπεία. Λένε πως η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία, και εγώ υποστηρίζω  αυτή την άποψη. Ως γυναίκες είμαστε αρκετά συνεπείς σχετικά με τις περιποιήσεις των νυχιών και των μαλλιών μας και αρκετές φορές αμελούμε να φροντίσουμε το πρόσωπο μας η δεν δίνουμε την απαραίτητη προσοχή. Η σωστή και συστηματική  φροντίδα του δέρματος μας εξασφαλίζει μια γοητευτική εικόνα. Για να έχουμε ένα λαμπερό δέρμα και υγιής δέρμα χρειάζεται να ακολουθήσουμε σε καθημερινή   βάση τα πιο κάτω. Η όλη διαδικασία χρειάζεται να εφαρμόζετε πρωί και βράδυ.

1.       Πλένετε το πρόσωπο σας πρωί και βράδυ με το ειδικό καθαριστικό ανάλογα πάντοτε με τον τύπο του δέρματος σας.   

2.       Η περιοχή των ματιών καλό είναι να καθαρίζεται με το eyes remover και να αποφεύγουμε το face  wash. Το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι πιο λεπτό επομένως, είναι εύκολο να αφυδατωθεί και να εμφανίσει πρόωρες ρυτίδες.

3.       Ολοκληρώνουμε τον καθαρισμό του προσώπου με την τονωτική λοσιόν.

4.       Εφαρμόζουμε την κρέμα ματιού γύρω από τα μάτια ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος.

5.       Προχωράμε με ένα προϊόν αγωγής δηλαδή τον ορό ο οποίος καλό θα ήταν να στοχεύει σε  κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα της επιδερμίδας όπως για παράδειγμα αντιγήρανση, αποκατάσταση υγρασίας κλπ.

6.       Τέλος τοποθετούμε την κρέμα ημέρας ή νυκτός. Το πρωί επιλέγουμε κρέμες όπου είναι εμπλουτισμένες με αντηλιακά φίλτρα και το βράδυ κρέμες όπου είναι πιο θεραπευτικές. Να τονίσουμε η βραδινή περιποίηση είναι ζωτικής σημασίας και δεν πρέπει να την ξεχνάμε.  

Δώστε τον απαραίτητο χρόνο φροντίδας στην επιδερμίδα σας και θα έχετε ένα υπέροχο και λαμπερό δέρμα.

 

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: